Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 276.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    До 1 портала можна.
    1 Reply Last reply
    0
  • t936052112T Offline
    t936052112T Offline
    Sergiy
    wrote on last edited by
    Доброго дня, громадо! Скажіть, будь ласка, чи можна на федеральному етапі виїздити з Канади ? Хочу злітати у відпустку✈️ Пошуком в групі користувався, змістовної однозначної відповіді не знайшов(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ні, якщо це короткострокова відпустка - не треба нікого повідомляти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    Це не підкажу повністю. Знаю що треба підписувати вручну (це одна з двух форм, які так треба підписувати), а чи треба завіряти там же - не знаю. Може хто робив це, підкаже точніше.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val
    wrote on last edited by
    Так, можна буде додати рік в Канаді
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna
    wrote on last edited by
    Доброго дня усім! Заповнюю заявку на федеральний. У чоловіка є доросла донька, живе в Вінніпезі окремо, працює. Чи маю я писати її trips, чи ні, бо вона ж не dependant наче?
    1 Reply Last reply
    0
  • t367612636T Offline
    t367612636T Offline
    Mary G
    wrote on last edited by
    Вітаю. Підкажіть , будь ласка, за яким номером телефонувати до Mpnp офісу? Бо дзвоню, а до людини живої не додзвонитися, тільки машина каже, що статус аплікації в кабінеті можна и‌ самому подивиться. Але в мене аплікація від листопада, а статус in proсess з травня.
    1 Reply Last reply
    0
  • t817604795T Offline
    t817604795T Offline
    Краєва Н.
    wrote on last edited by
    Ви мені здається відкриваєте Америку. Це не сарказм. З англійською то понятно, а от з роботою.. Це тобто в. Графу: Work experience Можна буде додати ще й рік роботи в Манітобі, а не тільки закордоном?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим
    wrote on last edited by
    Усім привіт. Заповнюю пункт про членство в організаціях для моєї мами. Чи треба писати що вона була членом «молодіжної комсомольскої організації» ще коли був радянський союз?
    1 Reply Last reply
    0
  • t620600058T Offline
    t620600058T Offline
    Андрей Заволович
    wrote on last edited by
    Заповнювати ЕОІ , подати і чекати, ви можете хоч щодня вносити зміни (якщо покращуються бали чи є зміни в досвіді роботи), на сьогодні виглядає так що бал буде тільки рости…можливо буде вибірка з вашою професією тоді швидше пройдете… На сьогодні виглядає так що бал буде тільки рости, поки немає вибірок загальних по SWM… Поки що Манітоба в основному видає LAA для international education stream (для цього є багато причин…), відповідно квота номінацій то залишилась попередня 9,5к на рік, тому перспективи невтішні… Імміграційний офіцер в Бест Вестерн колись казав що до закінчення року нічого не зміниться, а далі буде видно… Імміграційний процес вже не той що був рік чи два тому…зовсім не той і потрібно забути про те що колись говорили типу з манітоби легко пр отримати…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lu
    wrote on last edited by
    На федеральному
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lu
    wrote on last edited by
    Добрий день. Пане Wes. Підскажіть будь ласка. На федеральному етапі не потрібно вже завантажувати диплом та переклад? То тільки на провінційному етапі було потрібно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дар’я🦋
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, форму 5604 дозвіл від батька, треба додавати коли подаємось на номінацію чи вже коли на федеральний етап?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lu
    wrote on last edited by
    Зрозуміло. Значить знову треба йти в Immigration Center, бо переклад має дату дійсності.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    Потрібно
    1 Reply Last reply
    0
  • t5263790816T Offline
    t5263790816T Offline
    Nataliya
    wrote on last edited by
    Не потрібно, то дата закінчення ліцензії нотаріуса, вона ніяк не впливає на ваш переклад
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lu
    wrote on last edited by
    Чи хтось завантажував документи на яких дата дійсності не дійсна? В мене на перекладах дата червня. Я і не знала, що це ліцензія нотаріуса.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Nika! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
    1 Reply Last reply
    0
  • t404020831T Offline
    t404020831T Offline
    Nika
    wrote on last edited by
    Доброго дня!Підкажіть будь ласка, чоловік моряк, ходив у рейси, як правильно розрахувати роки досвіду роботи, якщо кожен рейс звичайно був менше року? Просто приплюсовувати місяці?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan Niko
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, чи потрібен стейтмент із банку на федеральний етап прикріплювати?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags