Імміграція до Манітоби
-
То людській фактор,тому Манітоба ввела мінус бали за роботу і інше , люди часто використовують цю провінцію для пр нажаль . Хоча наразі ,це найкраща провінція,щоб розібратися що таке Канада ,і не працювати по 10-12 годин в день ,щоб оплатити рент і їжу .
-
так, номер не змінюється, змінюється тільки дата
-
Дякую..
-
Тобто номер буде теж самий,але будуть нови дати?.
-
Звісно дійсниий.. Але я хочу подати на новий WP,на новий паспорт..Тому що старий скоро буде не гідний.. Але я зрозуміла Вас Дякую.
-
Я теж так вважаю. Дякую ❤️
-
Зробіть,гірше не буде
-
Я теж знаю друзів,вони зробили новий WP,але SIN не оновлювали.Тому для мене це дивно.. Гадаю треба робити,щоб потім менше питань..
-
Чи можу я змінити провінцію проживання після отримання ПР? Ось стаття №6 з Канадської Хартії Прав та Свобод: 1. Кожен громадянин Канади має право в'їжджати до Канади, залишатися в Канаді та виїжджати з неї. 2. Кожен громадянин Канади та кожна особа, яка має статус постійного резидента Канади, має право: - переселятися та проживати в будь-якій провінції; і - шукати засобів до існування в будь-якій провінції. Якщо ви проживали та працювали у провінції, від якої отримали номінацію, протягом усього процесу імміграції, ви можете без проблем змінити провінцію проживання після отримання статусу ПР. На сьогодні не існує жодного рішення суду чи скасування статусу ПР через те, що люди, які належно виконали всі умови процесу імміграції, переїхали до інших провінцій. Канада - чудова, величезна країна. Статус ПР дає можливості жити будь-де в Канаді, а тому досліджуйте Канаду, живіть та працюйте у будь-якому куточку цієї прекрасної країни! 🇨🇦
-
Я коли оновлював свій sin тому що получив новий WP працівник мені сказав навіщо ви його оновлюєте,все теж саме.Але я все рівно обновив SIN
-
Дякую.
-
доречі, стосовно оновлення WP, я ж сподіваюся при зміні адерси його не треба міняти?
-
І мені mpnp відправлять нову номінацію і я повинна буду її оновити на федеральній аплікації?
-
Якщо ви отримали новий ворк перміт, ви ЗОБОВ'ЯЗАНІ подати цю інформацію до Service Canada, щоб вони, відповідно, занесли цю інформацію до вашого SIN. Do I need to update my SIN number after getting a work permit? … study permit or work permit, you must apply to Service Canada with your new immigration document to update the expiry date on your SIN record Once IRCC authorizes you to continue working in Canada, you must apply to Service Canada with your new immigration document to update the expiry date on your SIN record. The expiry date on both your SIN record and your immigration document must match. www.canada.ca/en/employment-social-development/services/sin/receiving-updating.html