Імміграція до Манітоби
-
Подавала на номінацію від провінції 17 квітня. Сьогодні статус змінився на in process.
-
Чекати потрібно. Також перевірити спам. Якщо очікуєте понад тиждень, то писати через загальну MPNP webform . Або на емейл [email protected] Але пишіть у Subject line щось типу URGENT INQUIRY
-
Друзі, таке запитання. 7 років назад був випадок, коли не впустили на територію певної держави. Я їхав як турист, але офіцер мав підозру, що я збирався там працювати. Мені поставили штамп та розвернули назад. Як краще всього цю інформацію вказувати на федеральному етапі?
-
Так, це Ізраїль. Але в саму країну не пустили. Просто відмовили та розвернули назад.
-
Ну я ж не знаю що то за країна, але вважаю , що потрібно чесно все вказати. Це Ізраїль може? То Канада буде бачити дану іншу, є вже підтверджені факти, що дехто не вказував нелегальне перебування в Ізраїлі, але отримав PFL від IRCC з вимогою пояснити ситуацію.
-
Тобто так і написати? Їхав у статусі туриста але було відмовлено, тому, що у офіцера була підозра, що я збираюсь там працювати?
-
По SWO чи по SWM?
-
Тобто можна не вказувати ці деталі? А просто вказати, що офіцер відмовив у перетині