Імміграція до Манітоби
-
Дякую)
-
Старі маю на руках. Оскільки будемо по старих перетинати польський кордон і летіти у Канаду, чи не буде питаннь у прикордонників що є два паспорти?
-
Підкажіть, як правильно зробити. Ситуація: отримали фойлес візу, дитячі паспорти закінчуються у жовтні 2022, продовжити термін дії не змогла, отримали вже нові паспорти. Питання: чи можуть діти їхати по старих паспортах з фойлес візою, і по факту прибуття у Канаду подавати повторно на CUAET по нових паспортах? Дякую
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка,знайшли інформацію що в Вініпезі є можливість поселитися в готелі West Eastern на два тижні по приізду, і там допомагають з оформленням необхідних документів, чи заселяють у готель з собаками? Хто вже мав такий досвід, напишіть будь-ласка.
-
Знайшла в чаті, що можна upd: неможна (нижче в чаті більш достовірна інфа, та краще з'ясовувати із офіцером особисто конкретну ситуацію) змінювати роботодавця із погодженням офіцера, але у рамках одного NOC.
-
Якщо не буде затримки рейсу, всигнете
-
Подивіться у квитках в який термінал ви прилітаєте і з якого вилітаєте. Якщо різні, то у вас багато можливостей для зустрічі
-
-
Ні. Заборонено знаходитись в транзитній пьо митній зоні двостороннім (не пасажирам). Хіба якщо будете в загальному залі очікування де всі пасажири
-
Будь ласка підкажить хто знає, такий самий випадок. Хочу зустрітися з подругою, яка живе в Торонто. Я летітиму з пересадкою в Торонто. Чи зможе вона до мене якось підійти, якщо летимо air Canada обидва літики. Що там за зона очікування між двома рейсами та чи можна сторонній людині туди потрапити. Наприклад, я стоятиму в черзі за work permit, чи зможе вона до мене підійти?Help please😊