Імміграція до Манітоби
-
1) Профіль можна змінювати, додавати робочий стаж, оновлювати результати екзамену з мови тощо. 2) так, депендант прямо впливає на ваші бали 3) частину документів треба мати під рукою щоб мати можливість створити профіль. Повний пакет документі для підтвердження того що ви вказали у профілі завантажується вже після відбору і отримання ІТА 4) додавати лише той досвід за який ви взмозі реально підтвердити
-
приїздіть у Дніпро, для прикладу...там все пояснять)))
-
Тоді підкажіть, чи обов'язково завіряти ці довідки через українське консульство? розкрийте цю тему, аби люди не залітали у бєк лог при подачі на pr.
-
довідки про несудимість взагалі не оформлюються більше...і не будуть...Реєстр той закрили і відновлювати не будуть... гадаю, що всі і самі розуміють, для чого так було зроблено
-
я не намагалась оформити)) я просто працюю в уповноваженому суб'єкті МВС
-
і в центрах у Польщі також не можна оформити довідки про несудимість
-
ну або ж в сервісному центрі МВС
-
Підкажіть будь ласка декілька моментів: 1) якщо створюешь ЕЕ то чи можливо там редагувати деякі речі наприклад при створенні вказати що не маеш опиту в тир 0-3, а як отримав Джоб офер там відпрацював рік додати це до профілю ? 2) коли створюеш профіль ти одразу додаеш інформацію про свого супутника ? 3) в який момент треба додавати усі документи для підтвердження ? Одразу чи як отберуть ? 4) і якщо за останні 5-10 років мае лише тільки 2 роки котрі я реально можу підтвердити ( все інше не офіціально або не працював) що краще вказувати в цей період ?
-
із 24.02.2022
-
повторюю, наразі Витяг із Реєстру можна отримати лише в особистому кабінеті МВС
-
ДП "Документ" не оформлює довідки про несудимість
-
в мене є знайомі адвокатм, так шо варто спробувати.