Імміграція до Манітоби
-
Вона втрачена, а сам процес ідентифікації відбувається на сайті банку. А отже банк мені каже що нема такої картки.
-
Яке повідомлення? Є функція яка веде до відшкодування суми, якщо помилка, що мені краще робити? Я не знаю.
-
Дякую. Думаю буде краще зареєструвати новий акаунт, але вже безпосередньо на сайті IRCC без всих оцих ідентифікаторів партнерів
-
А якщо я проживаю з хлопцем (він Canadian born) разом як пара, але 7 місяців, але ми не зараєстровані разом на морджеч, податки сплачували окремо, поки все окремо, це ж я всеодно маю казати в анкеті, що я сінгл, бо це ж не common-law?
-
Знайшов ще, можна зробити додаткову оплату, но як знати скільки, і чек прикріпити вже не можна до заявки, її взагалі тепер не можна редагувати. І я вам чесно кажу там писала така сума 1210$, плюс оплата за кожного члена сімʼї, за дитину, біометрію.
-
А коли вже буде 12 місяців, чи обов'язково треба тоді підписувати ту деклараці для common-law і потім відправляти її через веб-форму на фед.етап? Типу оновити інформацію про свій сім стан. Але у нас при цьому навряд чи будуть якісь спільні док-ти
-
Потрібно це вибирати?
-
Так
-
Так
-
Я вже побачив що 1525$ ще біометрія 85$, це вірно?
-
■ $950+$575 =$1525
-
За біометрію, ця сума?