Імміграція до Манітоби
-
тобто ті два фото що ми зробити потрібно відсканувати, одне покласти обличчям, а інше перевернути та щоб було видно печатку і тд? я завантажила електронну версію фото та думала зробити скан з інформацією та додати окремо)
-
якби я знала, то і не їхала би тоді нікуди 😀
-
Як би ми тоді знали, що в 2024 будемо подаватись на ПР в Канаді😅
-
я вказала дві подорожі приблизно, а може там і третя була, це було так давно вже, що інформація ніяка не зберіглась 🥲
-
У мене до речі теж з цим трохи складно, і теж 2016 рік - мій таймлайн в гуглі тоді не ьув включений:( і були 2 чи 3 країни в ЕС, де я зупинялася на 1-2 дні, а от коли саме - важко згадати
-
Я думаю ви не одна така, що не має відміток і є розбіжності, я вказував все правдиво, на рахунок відміток, в мене всі є в паспорті, що буде, побачу згодом, знаю одне, головне вказувати правду.
-
Та так, щоб не згадувати все це:) Я знайшла деякі фото і навіть документи з турпоїздок, але оскільки багато з них були на 1-2 дні, то я буду писати приблизно, бо реально вже не пам'ятаю
-
дякую за поради, основне що хочу дізнатись - якщо будуть розбіжності в датах то не страшно? в поясненні напишу що точні дати вказати неможливо через відсутність штампів в паспорті
-
Яким транспортом ви їздили? Може на пошті збереглися якісь квитки, реєстрації. Також де ви ночували - згадайте, може була якась подія під вашу поїздку. Ті, з ким ви їздили і до кого - позбирайте інформацію, приблизно плюс-мінус це дозволить зорієнтуватися краще
-
аа зрозуміла, там є графа Other, можна написати листа та закинути туди з поясненням
-
Я створила СV, де я буду детально розповідати про 10 років мого досвіду роботи😅 Ну і деякі примітки, по типу цього питання
-
а куди ви будете його вписувати?
-
Особисто я напишу їм пояснення, що деякі дати не пам'ятаю на 100%, але я зробила все можливе, щоб хоч приблизні вказати і зазначити всі країни, де я була. And I appologize for inaccuracies, appreciate your understanding etc
-
Хто його зна...Краще, як краще, як то кажуть