Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будь-ласка, як ви вказували на федеральному етапі поточне працевлаштування в Personal History?
-
Листок з клініки з вашим фото, його і прикріпляють до заявки на федеральний етап. Інколи у людей є результати на руках. Але це рідко
-
Доброго вечора! Порадьте, будь ласка, перекладачів з афідавітом і з орієнтуйте по цінам. Дякую
-
Дякую
-
Я ставила місяць той, який заповнюю. Так і на відео було
-
Але це не вплине на отримання PR на федеральному етапі? Бо на момент подачі на номінацію ми ж не були коммон-ло і зараз не являємось коммон-ло
-
Люди, підкажіть, будь-ласка, що робити? Бо мене вже просто трясе....В номінаціїтя я зазначала, що почала жити з хлопцем разом (Canadian citizen), почали жити разом в лютому 2024, подала номінацію в березні 2024. Зараз ми живемо менше року разом, спільних документів/майна немає. Я НЕ буду його зазначати на федеральному етапі як common-law, бо подаюся зараз... Отримала номінацію через роботу, не через свого хлопця (endorse не ставила в номінації). Питання: якщо офіцер перевірить по анкеті з номінації, де я просто хазначила що ми живемо разом (не коммон-ло), і скажимо, в лютому 2025, у нас буде рік сумісного проживання, то це вже автоматично буде коммон-ло? Чи тільки допоки ми не підпишемо саму декларацію про коммон ло?
-
Я просто до того, що коли в лютому 2025 нашому спільному проживанню автоматично виповниться 1 рік, не пришле мені офіцер відмову на ПР в такому випадку?
-
Вже є відмови
-
Ви самостійно іммігруєте IRCC може це розцінити як спроба обійти spouse sponsorship
-
Просто я знову в розгубленності...
-
Дякую Вам! Вибачте, що так дістаю, просто мене аж в жар кинуло 🙈
-
Просто ж по факту на момент подачі аплікацій і на номінацію, і на федеральний у нас всеодно менше 12 міс спільного проживання. Тому я навіть і вказати не можу свої стрсунки як коммон-ло, чи я правильно все розумію?
-
Вибачте, так, про всяк випадок: коли в лютому у нас буде рік спільного проживання, мені обов'язково треба про це повідомляти IRCC і MPNP?