Імміграція до Манітоби
-
Вище скинули. Буквально 20 вгору
-
Добрый день. Чи має хтось досвід продовження WP за витягнутим НОВИМ паспортом з ДІЇ. Закінчується WP, паспорт виготовлений і бачу в ДІЇ, але фізично ще немає.
-
Доброго дня. Будь ласка допоможіть з одним питанням. Форма imm0008 “date of your last entry to Canada”, що тут потрібно відповідати? Вказувати дату що на візі у паспорту або нещодавній приліт до Канади з відпустки?
-
Вибачте що знову повертаюсь до теми евалюаціі дипломів, але вчора у однієі відомоі в тік ток блогера що є іммігаціонним консультантом, вийшло відео з поясненням що івалюація потрібна всім не залежно від програми, якщо ви бажаєте щоб вам зарахували бали за дипломи.P.s Імʼя не пишу щоб не забаніли. Чи хтось хто подавався по swo на федеральний етап може підтвердити те, чи спростувати це. Я в шоці думала заповнювати заявку , а тепер не розумію варто то робити чи спочатку еволювати дипломи.
-
Ця блогерка на 100% права. Обов'язкова евалюація. Усіх дипломів! Включаюти шкільні! Треба евалюати все що можна! Не гайте часу. Робіть щвидше. П.с. Це жарт! Я якби був модератором тут, то тільки за посилання на тік ток банив би. Цікаво булоб почути ім'я цієї Відомої блогеркині...
-
Подивіться в закріплених Там є