Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Допоможіть будь ласка розібратися з моїм досвідом роботи. 🙈 До Канади релевантного не має. Я працюю фул тайм з серпня. До того був парт тайм з березня (але більше 30 год/тиждень), прийшла я на посаду в середині листопада 23 року як кежуал. У мене є лист від роботодавця де вказано що я працюю з листопада на фултайм. Для EOI що буде рахуватися як повний рік? І які саме документи потрібні далі? Тільки лист від роботодавця, чи ще щось?
-
Таня, я більш ніж впевнена що працівник уряду має можливість покликати перекладача англ-укр, для українців, якщо людині важко комунікувати на англ чи франц. А не переходити на рос. Так усе і починається. Спочатку думають що, українцям простіше російсько. А потім думають що це одна і та ж мова. Це представник уряду, як не як
-
Дякую, теоретично можна вже в листопаді собі рік роботи зарахувати? Все одно поки відберуть буде більше ніж рік
-
Дякую, я маю на увазі для подальшого процесу імміграції для підтвердження досвіду роботи тільки лист від роботодавця? Чи щось ще? Просто щоб не потрапити у халепу, якщо я вкажу що працюю з листопада, але там не завжди було мінімум 30 годин , чи потрібні пей стаби та ін
-
Пишіть тим хто почав цей цирк. Я прокоментувала, те що хотіла, нікого не ображаючи. На цьому мала розмова закінчитись. Але ні, захисники великої росії вирішили подискутувати
-
Дякую,я у курсі про дві державні мови, тому що більшість населення володіє цими мовами, хоча і відсоток франкомовних не такий великий, а знання двох мов, то це взагалі пріоритет і ніхто не заважає звідки ці мови тут. При цьому дуже багато сервісів тут у Канаді забезпечують перекладачів з різних мов і з китайської, і з української, і з сирійською, і з іспанської і т.д. і це вражає, бо я не чула, щоб у жодній з інших країн так намагалися допомогли прибулим іноземцям. І Канада намагається забезпечити рівні права для всіх мов, якими володіють її новоприбулі. Я не розумію, чого ми приїхали до Канада і не намагаємося слідувати її принципам, нас же сюди силоміць ніхто не тягнув, ми ж знали які тут закони і наші подібні мовні питання, яки ми сюди за собою сюди притягли, тут взагалі, як расизм можуть розцінити.
-
чомусь захотілось передивитись "Inglourious Basterds", особливо сцену у таверні і ту, що перед початком показу картини вибачте всі за оффтоп