Імміграція до Манітоби
-
А навіщо знову сканувати. На федеральний навіть розмір 4 мб а не 2
-
Все від вас залежить. Я зробила все за кілька годин, але в мене вже всі документи були зібрані, правильно підписані до цього
-
Ищeм людeй для дoлгocpoчнoгo coтpудничecтвa Пpeдлaгaeм: 🔹Удaлeннaя дeятeльнocть 🔹Выcoкaя пpибыль 🔹Бecплaтнoe oбучeниe 🔹Кpyглocyтoчнaя пoддepжкa cпeциaлиcтoв В oтличии oт бoльшинcтвa кoмпaний, нaши пapтнepы дocтигaют xopoшиx peзyльтaтoв yжe в пepвый мecяц. Нe yпycтитe cвoй шaнc пoмeнять cвoю жизнь. Koличecтвo мecт - oгpaничeнo. Oт 21 гoдa. Пoдpoбнeй у нeгo: @titovserj
-
Не повинен. Просто так частіше роблять. Там є окремо розділ переклади
-
На номінацію оригінал окремо від перекладу. На федеральний це повинен бути 1 файл.
-
-
@banofbot
-
Добрий день, нам з чоловіком прийшло підтвердження на номінацію. Але у нас багато, що змінилося І все що змінювалось(в тому числі адреса та склад сімʼї), я добавляла до additional documents Але зараз прийшло letter на його імʼя (так як він аплікант і мене там не згадувалось ) і на стару адресу Можливо, я щось плутаю і всі документи, які я прикріпила до агента дійшли і він перевіряв нашу заяву з новими даними Або мені варто створювати веб форму і писати запитання вже їм особисто, на сайті? Дякую
-
Обидва варіанти правильні. По чату теж бачила і так і так люди робили
-
Це добре що ви знаєте такий момент. Я знаю по інакшому, тому робила 1 файлом!
-
Ви не могли б скинути посилання на цю групу?
-
Дату заповнення
-
Підкажіть, будь ласка, як на федеральному у personal history та addresses вказати період проживання та роботи на теперішній роботі? Пишу початкову дату та не ставлю кінцеву, то мені повертають форму і пишуть що не має кінцевої дати… а яка кінцева, якщо я тут ще працюю?