Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Імміграція до Манітоби

Імміграція до Манітоби

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
239.4k Posts 9.3k Posters 305.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t755408741T Offline
    t755408741T Offline
    Любовь
    wrote on last edited by
    Писати через ту веб форму , де повідомляють про зміни ?там в списку , не має відповідного критерію , чи треба просто на пошту написати ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наnna
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, аплікація на подовження OWP була подана 6.5 місяців тому, я головний алікант, бо в мене закінчується WP у грудні цього року і разом з моєю аплікацією, ще одна аплікація для сина 14 років на WP (бо у школі сказали, що за волонтерство та працю парт-тайм, теж можливо отримати шкільні кредити, а для праці йому потрібен дозвіл). У червні був запит на біометрію для дитини, ми на протязі п'яти днів зробили біометрію і потім в його аплікації з'явилися дані про біометрію. І все з того часу ніяких змін в аплікаціях (тобто в моїй аплікації взагалі ніяких змін за 6,5 місяців). Коли строк 6 місяців сплинув, я написали на web-форму звернення стосовно своєї аплікації, що строки перевищили 6 місяців (була відповідь, про перенаправлення звернення у відповідний офіс), коли було 6.5 місяців я ще раз написала на web-форму два звернення (одне про свою аплікацію, інше про аплікацію сина) поки відповіді не було. Моє питання у тому, чи можливо ще щось зробити (окрім періодично писати на web-форму), щоб привернути увагу IRCC до строків розгляду, можливо подзвонити до них на якусь спеціальну лінію з цього питання, або звернутися до когось у Вінніпезі може в імміграційному центрі? Може хтось стикався з таким питанням. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    @rinkaa_r вам підкаже
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valeriia Kril
    wrote on last edited by
    #timeline Нарешті і я можу це написати 😊 March 9, 2024 - Celpip March 23, 2024 - EOI March 26, 2024 - LOA (спецвибірка) April 22, 2024 - Application submitted. SWM August - attached updated statements and employment letter October 9, 2024 - Assessment in process October 16, 2024 - Assessment complete October 16, 2024 - email. SWO
    1 Reply Last reply
    0
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Писати та телефонувати до IRCC.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наnna
    wrote on last edited by
    Дякую, +1 888-242-2100 на цей загальний номер можно дзвонити, а там я так розумію буде бот і далі слідувати його вказівкам щоб обрати стосовно якого питання я телефоную?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anzhelika Fulym
    wrote on last edited by
    Доброго дня. В нас така ситуація: Чоловік має роботу, працює майже 1 рік(з перервою на пару місяців взимку,мусів ставати на біржу, бо робота сезонна). Скоро знов буде на біржі, бо сезон закінчиться. Англійська слабенька. У обох вища освіта. Маємо 3 дітей. Я вдома з 5 місячною дитиною. Англійська CLB 5/6, маю тут 2-юрідного брата, який тут проживає 8 років, тобто є громадянином Канади вже. Є декілька Канадських друзів. Можу підтвердити роботу з України, але так як 3 дітей, то довго була в декретних відпустках. Підскажіть будь ласка, які зараз актуальні програми для подачі на ПР? Коли краще подаватися? І кому краще? І чи впливає на подачу ЕI, якщо подаватися буде чоловік?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Так.
    1 Reply Last reply
    0
  • t472655644T Offline
    t472655644T Offline
    Liudmyla
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, якщо я подаюсь на федеральний етап і там потрібно пейстаби за останні 3 місяця, а в мене два рази була коротка відпуска (два рази по 5 днів) і відповідно не вийшло 60 годин чи це нормально?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владислав
    wrote on last edited by
    Вашому чоловіку потрібно працювати весь час щоб податись
    1 Reply Last reply
    0
  • t759722902T Offline
    t759722902T Offline
    Viktoriia Voievodska
    wrote on last edited by
    Сезона робота не підходить для програми свм. Єдина яка поки доступна для всіх Брати не близькі родичі, тому програма для українців яка є для родичів вам не підходить
    1 Reply Last reply
    0
  • t556639211T Offline
    t556639211T Offline
    Катя
    wrote on last edited by
    #timeline Я справді ще не дуже вірю Подалась коли було 5 місяців офіційного робочого досвіду, але місяць був оплачуваний тренінг, який іміграційний офіцер врахував Дуже переживала, що повернуть April 5 - EOI April 30 - LAA October 8 - отримала диплом магістра в Україні і підгрузила October 9 - Assessment in process + дзвінок роботодавцю October 16 - Assessment complete October 16 - nomination
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ви можете додати, це не буде зайвим
    1 Reply Last reply
    0
  • t472655644T Offline
    t472655644T Offline
    Liudmyla
    wrote on last edited by
    а чи потрібно додавати пояснювальний лист?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anzhelika Fulym
    wrote on last edited by
    Як тоді бути? Він працює, не звільняється, просто переходить на ЕI на зиму, бо роботи нема
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    також інформація є на сайті Консульства
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Вам треба відправити на апостиль оригінал свідоцтва про народження Потім є різні варіанти 1. Зробити переклад свідоцтва на українську мову, нотаріально його завірити та відправити на апостиль. Потім із тими подвійними апостилями їхати до Консульства, де замовляти довідку про набуття громадянства України 2. Зробити нотаріально завірений переклад свідоцтва в Україні. В такому випадку не треба буде робити апостиль на цей переклад. 2.1. переслати переклад в Канаду та їхати до Консульства, де замовляти довідку про набуття громадянства України 2.2 із цим перекладом вже в ДМС в Україні оформлювати Довідку про набуття громадянства України.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    alina igorevna
    wrote on last edited by
    шукати permanent full time job та працювати півроку
    1 Reply Last reply
    0
  • t427233681T Offline
    t427233681T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Вітаю! А коли ви подали на номінацію? В травні?
    1 Reply Last reply
    0
  • t297209669T Offline
    t297209669T Offline
    Надія Каверіна
    wrote on last edited by
    В мене та ж сама ситуація, теж три тижні в пʼятницю) чекаємо 🥲
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.