Імміграція до Манітоби
-
Можливість роботи! Посада: Персональний помічник Віковий діапазон: 20-75 років Стать: чоловіча та жіноча Освіта: Будь-який рівень Досвід не потрібен (навчання буде надано) Напишіть мені, якщо цікаво!
-
В мене in process вже від липня і ніяких звісточок
-
Не знаю. Я ще вказав з ким ночував. Мало лі що. Може це важливо теж.
-
Based on the eligibility criteria outlined on theimmigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/swm/eligibility/ (SWM) page, to be eligible for the SWM Pathway, you must have a long-term job offer from a Manitoba company after you have completed at least six months with that company. However, should your employer be unable to provide a long-term, full-time job offer, individuals must secure a new job offer to maintain their eligibility. After meeting the MPNP requirements, you can change jobs if it contributes to career advancement, salary or benefits improvement, alignment with your field of study or your employment was terminated through no fault of your own. It is important to note that you must show documents to substantiate such claims, as they are subject to review by Program Officers.
-
❗Власний досвід про додавання депенданс після отримання номінації; Може комусь знадобиться! Додавали двох неповнолітніх дітей вже після отримання номінації (SWO) але до подачі на федеральний етап. Дітей не було в заявці на номінацію бо одна з них не планувала їхати,в іншої не було дозволу на іміграцію від батька. Заповнили вебворму MPNP - додали дітей,( треба закордонний паспорт+свідоцтво усе звісно з перекладом) на наступний день прийшов лист від офіцера що дітей додано до номінації.
-
Не потрібно нічого, з Херсона тут у групі є люди які жили в окупації так само (і в когось був цей шмат туалетного паперу) і вони вже на федеральному, ми теж з номінацією, але кацапський паспорт по суті фейк - бо не може бути Мелітополь або Херсон з кацапською пропискою апріорі бо це юридично невизнано. Ми коли з Херсона виїжджали через Крим в Грузію,то на кордоні з "типу" російськими паспортами з Сімферополя - грузини завертали назад,або просили український паспорт навіть просрочений,або російський закордонний але з території болота,а не з Українських окупованих земель. Тому просто вказуєте Український паспорт,прописку і довідку про не судимість. І буде Вам щастя
-
After meeting the MPNP requirements, you can change jobs if it contributes to career advancement, salary or benefits improvement, alignment with your field of study or your employment was terminated through no fault of your own. It is important to note that you must show documents to substantiate such claims, as they are subject to review by Program Officers.
-
Я на етапі ПР(AOR), якщо я не помиляюсь на цьому етапі можна змінювати роботу, але я не знаю скільки часу можна бути без роботи, при яких обставинах і чи потрібно повідомляти офіцера, а це посилання чи ти на мпнп взагалі підходиш, там такої інфи нема яка мені потрібна, ну я не знайшов…
-
начебто у листопаді буде, це консул сказала у відео, але офіційно буде повідомлено пізніше