Імміграція до Манітоби
-
Звісно ж не видаляється, тому що неможливо подати ваш тір без мови, тому два варіанти : 1 здати селпіп або ієлтс і оновити до правдивої інформації або 2-зробити запит на видалення форми ЕОІ
-
Так з форми не видаляється.
-
immigratemanitoba.com/immigrate/policies/language-proficiency/ Інформація з офіційного сайту щодо мови
-
Дякую що не закидали помідорами😉
-
Я тут 7 місяців і зрозумів, що я не крок , а пів кроку тільки зробив.🙃
-
А коли ви отримали військовий квиток? Ви служили в ЗСУ?
-
Чи можна з канадським ПРом працювати і жити в квебеку?
-
Друзі, важлива інформація. Якщо у вас є діти, наприклад, від попередніх шлюбів і вони з вами не іммігрують і не дать згоди на медичний екзамен, то ви повинні заповнити наступну statutory declaration form to forfeit my right to sponsor my non-accompanying dependent child in future і підписати у нотаріуса. Дякую учасникам чату, що поділилися своїм досвідом щодо даної ситуації.
-
Хто може поділитись де взяти цю форму маю попередні відносини дружина проживає в окупованій частині і не буде займатись ніякими мед екземами і відмовляється на відріз посприяти цьому питанню. Тому звичайно я прочитав 500 повідомлень і зрозумів що це єдиний шлях заповнити цю форму і написати пояснювального листа. Можливо хтось вже мав позитивний досвід у цьому питанні а саме додавання дітей які з вами не іммігрують. Буду вдячний за інформації. 1. Фото ви додавали для дитини яка не іммігрує? Якщо так , чи фото відповідало вимогам ( з одної сторони фото з другої дата, адреса салону, прізвище імʼя) чи просто опрацювали наявне фото і відправили? Підгружали свідоцтво про народження дітей які неї мігрують з вами в графу зі своїм свідоцтвом ? Чи в додаткові документи? Де брали форму і як надсилали цю форму про неспонсорування своїх дітей сразу , чи очікували до запиту ?
-
Я подалася у травні. То що тепер
-
Available one bedroom or living room for rent Best location for going anywhere in Winnipeg need and clean environment security main lobby near park laundry parking. Ukrainian Punjabi Indian Pakistani prefer. in 425 Rent 411 Cumberland Ave, Winnipeg, MB R3B 1T7, Canada