Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт, хто підскаже сдали біометрію її зарахували 17го вересня і до сих пір тиша...
-
Так, треба.
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-starshe-16-rokiv
-
Зараз на федеральному етапі запросили нові паспорти, чи можна надати продовжені штампом паспорти чи рахує їх IRCC за дійсний документ ще?
-
Ну в мене вже був pre arrival letter і я біометрію зразу не платив я біометрію після ОАР сдава після 2х місяців запрос прийшов
-
А можна поцікавитись скільки вашим паспортам лишилось до кінця дії (без штампу продовження)?
-
Дякую за відповідь! Про дитину - дійсно цікаво. Мої знайомі підгружали зі штампом, але спочатку сканували сторінку саме за штампом, щоб офіцер бачив що до чого, і додавали пояснювальний лист.
-
Дуже мало, 2 місяці. Але цікаво, що на дитину вже з продовженим теж запитують
-
Запрошуємо усіх бажаючих на магічну пригоду - 🎃Хеловінський автоквест🎃. На вас чекають моторошні місця, містичні істоти, цікаві завдання, неперевершена атмосфера, гарний настрій та незвичайні подарунки. 🚗Збирай команду, вдягай карнавальний костюм, сідай в авто та вирушай на пригоди🚙. Ціна $80 (з команди з 3-5 людей) $50 (з команди з 2 людей) ✏️Зареєструватися на гру та поставити запитання можна за телефоном 204 558 3710 Людмила. Або написати в меседжер чи телеграм @LiudmilochkaZinovieva Приєднуйся! Буде страшно весело!
-
Тут, на жаль, не підкажу. Сподіваюсь інші люди в чаті володіють такою інформацією
-
Пояснювальний самі писали, чи є якесь посилання на офіційне джерело? як ото наприклад що бакалавр прирівнюється до спеціаліста