Імміграція до Манітоби
-
Це я про полученія ПР за прошлий рік
-
Я не думаю що більше як Індія 39 тисяч🤦♀️😔
-
Те що написала раніше
-
То було б чудово 🙏🙏🙏 А для цього ще має бути щось зроблено з моєї сторони? Чи там система вже сама якось обирає?
-
Це просто смішно..... і больно
-
Саме так, за усіма програмами ми навіть не в 10ці, і війна у нас. Не в Філіппінах, не в Індії... і ви кажете було багато заявок
-
Станом на 3й квартал 2024 року, 5230 українців отримали статус ПР. За 2023 рік - 3110. Тренд буде тільки збільшуватись, бо тисячі аплікацій у процесі. open.canada.ca/data/en/dataset/f7e5498e-0ad8-4417-85c9-9b8aff9b9eda/resource/d1c1f4f3-2d7f-4e02-9a79-7af98209c2f3
-
В Індії це ціла сфера послуг імміграція ,багатомільйонний бізнес . У них є цілі корпорації,які підганяють документи під вимоги IRCC,до того ж в Індії населення 1.5 мільярди , і з цих людей точно 30-40 мільйонів знайдуться ідеальних кандидатів . Нам з ними тягатися нереально. Китай міг би . Філіппіни то взагалі майже колонію США . Мені матрос філіппінській казав,що шкодує ,що їх першими знайшли іспанці 😂,а не США . Там стандарти освіти і життя набагато ближче до північної Америки ,ніж до Європи умовної ,або Азії . Українці ,як і всі інші ідуть на загальних умовах ,що є логічним для мультикультурної країни ,інакше були б заворушення .