Українська Манітоба
-
Чи хтось получив гугл піксель за підключення? Я не можу зрозуміти як накружити цец телефон нашару, вроді у фідо і кодоо він безплатно іде, але які умови не понятно
-
Мер сьогодні твіт запостив. І кому там Вінніпег не такий?😅 🔗: www.theglobeandmail.com/investing/article-most-livable-cities-canada-2023/
-
Не знаю чи тут уже було, але сподіваюся, що буде пом'якше ніж у MPI під час страйку winnipeg.ctvnews.ca/service-disruptions-possible-monday-after-transit-workers-reject-offer-1.6660413
-
Класний оцет мабуть
-
Назву мабуть давали після того як хтось сплутав з ананасовим соком і зробив ковток 😂
-
Або коли вже скупився, виходиш з магазину та згадав, що забув оцет
-
Якщо воно дістає до землі , придавіть трошки до землі , воно даси коріння
-
Почекайте трошки , хай хочаб зʼявляться маленьки вузлики коріння . Можете відрізати та у воду поставити - та чекати на коріння . Чи відразу у землю , так теж може бути )
-
Доброго дня))) Шукаємо на підселення на 3 місяці двох дівчат або сімейну пару в 2 кімнатну квартиру😃 Поблизу є супермаркет, Торговий центр, спортзал в будинку, автобусна зупинка в 5 хв ходьби. Орендна плата $ 844 За адресою: 25 Daylan Marshall Gate, Winnipeg, MB R2P 2A2. За детальною інформацією звертайтеся в приватні повідомлення Заселятися з грудня 😊
-
В сенсі двох дівчат? На фото ж тільки одна спальня.
-
Ліжко велике, помістяться
-
Обрізаєте рівним зрізом, є спеціальна гормональна пудра для коріння. Розводите концентрат по інструкції, занурюєте, в вашому випадку до 2-3см. І вуаля, маєте нову рослину. Ну це щоб стопудовий варіант (з концентратом не переборщіть, бо буде сильний корінь і слабке стебло, буде дуже довго розганятися до сезону росту)
-
Ні, тільки не це!!!
-
Доброго дня. Купляв хтось ці телевізори у волмарт? Є сенс брати?
-
youtu.be/f3lrYHTB6CM?si=DyVzSu5oG60rhtTt
-
Дякую
-
Я користуюся вже більше року, дуже хороші телевізори
-
Так, але вона повезе не свої і боїться що їх можуть конфіскувати.
-
Добрий вечір, я везла з собою свої прикраси, ніяких питань до мене не було взагалі.
-
Добрий вечір, хтось стикався з перевезенням коштовних прикрас з України в Канаду. Я хотіла попросити знайому яка буде летіти з України взяти мої прикраси. Чи можуть виникнути якісь складності на кордоні?
22 Jan 2023, 08:02
100032/231556
6 minutes ago