Українська Манітоба
-
Не знаю чи тут уже було, але сподіваюся, що буде пом'якше ніж у MPI під час страйку winnipeg.ctvnews.ca/service-disruptions-possible-monday-after-transit-workers-reject-offer-1.6660413
-
Назву мабуть давали після того як хтось сплутав з ананасовим соком і зробив ковток 😂
-
Доброго дня))) Шукаємо на підселення на 3 місяці двох дівчат або сімейну пару в 2 кімнатну квартиру😃 Поблизу є супермаркет, Торговий центр, спортзал в будинку, автобусна зупинка в 5 хв ходьби. Орендна плата $ 844 За адресою: 25 Daylan Marshall Gate, Winnipeg, MB R2P 2A2. За детальною інформацією звертайтеся в приватні повідомлення Заселятися з грудня 😊
-
Обрізаєте рівним зрізом, є спеціальна гормональна пудра для коріння. Розводите концентрат по інструкції, занурюєте, в вашому випадку до 2-3см. І вуаля, маєте нову рослину. Ну це щоб стопудовий варіант (з концентратом не переборщіть, бо буде сильний корінь і слабке стебло, буде дуже довго розганятися до сезону росту)
-
Ні, тільки не це!!!
-
Доброго дня. Купляв хтось ці телевізори у волмарт? Є сенс брати?
-
Дякую
-
Я купувала у Волмарті минулого року Phillips на Різдво за дуже гарною знижкою.
-
Якщо це звичайні золоті прикраси, без цінників то проблем не повинно бути. Але якщо це дуже дорогі коштовності, то я б краще задекларувала.