Українська Манітоба
-
На той час потрібно було швидко,то взяв яка була. Зараз придивляюся інші варіанти, є і достатньо. Лише потрібно розуміти що це не в нових домах, басейну з тренажерним залом не буде. Ізоляція в квартирах не дуже. Але світла, простора, і район непоганий....
-
А ви самі якось на ситуацію там в автобусі відреагували? Цікаво, бо я також зустріла хлопців-підлітків в спортзалі, 90% висловлювань яких складали матюки... Я декілька хвилин думала, як відреагувати і чи відреагувати взагалі... Потім зловила їх погляд і легко посміхнулася, і вони все зрозуміли. Бо наші українські діти це відображення нашої нації - дуже мудрі, молоді, але зі страшним досвідом, тому криза і стрес в кожного виходять як виходять. Мені дуже прикро, що ви не знаючи дитину дозволяєте собі називати її "лялею" і відразу її засуджуєте. Чим ви краща в цій ситуації від потенційних батьків з їх вихованням, яке не відповідає вашим стандартам?
-
На жаль, буває, трапляється жах і за 1000+. Коли шукали квартиру, натрапили на "чудовий" варіант. Як нам сказав господар "варіант для тих, хто боїться висоти". Однобедрумний бейсмент в старому будинку зі старим ремонтом, без пралки, мікрохвильовки, посудомийки в квартирі. Зате ціна 1200 плюс світло.
-
Це як туалет платний но зате загальний;)