Українська Манітоба
-
Ми летіли наприкінці вересня, багаж летів з Відня до Вінніпегу сам без видачі у Торонто.
-
В Торонто треба забирати свій багаж навіть якщо авіакомпанія не змінюється. Я летів вестджет, багаж в Торонто перекинув далі, але все одно загубили валізу.
-
Ми тричі перепитали. Нам тричі сказали, що багаж одразу полетить до Вінніпегу. Нам просто при посадці на рейс до Торонто одразу видали білети і на цей рейс, і на наступний (до Вінніпегу). Я в цьому не дуже сильна, цей між перший перельот зі стиковками в рейсах, але на багажі були дані, що кінцева його зупинка в Вінніпезі
-
Два різні. Бо рейси були у різні дні. Ми прилетіли ввечері до Торонто. А так як були разом з дітьми і не знали скільки часу займе оформлення ворк пермітів, то взяли білети до Вінніпегу на наступний ранок
-
Можу розказати про особисто наш досвід. Ми летіли цими авіалініями в вересні. При посадці на рейс до Торонто нам сказали, що багаж летітиме до Вінніпегу. Але фактично вийшло по-іншому. В Торонто ми 3 години чекали на Ворк Перміти, а коли спустились до виходу з аеропорту (ми ночували у Торонто, бо взяли білети на ранковий рейс до Вінніпегу), то проходячи повз зону видачі багажу, побачили наші валізи, які просто стояли серед зали. Так, цілі і неушкоджені, але... Не знаю що було б далі, ми то не стали дізнаватись, а просто забрали свої валізи з собою до готелю.
-
Прошу не вважати це расизмом. Але ніяка європейська нація не порівняється в витривалості у монотонній і подекуди важкій фізичній праці з філіпінцями. Мав досвід спільної роботи з ними. Тільки диву давався звідки там бралися сили, і це у людей якій на років 10 старші за мене. Також мексиканці гарні робітники
-
Доводился кілька разів по 2 місяці працювати в таких умовах. Але то на Алясці було і платили там за це відповідно. Перший тиждень руки-ноги ломить і без ібупрофену здається кроку не зробиш. Проте згодом втягуєшся. Але довго на такій роботі я не знаю хто зможе протягнути
-
Так ви не рівняйте китайський xxxxl з американським. До прикладу, якщо в Україні я купляю речі XL-XXL, то американським аналогом є М-ка
-
Ну технічно він ще буде тебе возити замість таксі по адресам житла та робот, а ще їздити і перекладати з тобою у банки і магазини. Технічно, за ці гроші ти купуєш перекладача і таксиста у одному флаконі. Дивлячись на вартість таксі тут - не такий вже і космос прайс, якщо ти вважаєш себе хлєбушком але маєш гроші. То ти не бачив скільки такого у Грузії є для заможних мусульман що приїжджають на відпочинок.
-
Всем привет, есть здесь в чате парикмахеры мужской стрижки? Спасибо
-
Ну за такі «авіаціни» можна в в нашому місті добре погуляти.
-
Дякую