Українська Манітоба
-
В Торонто треба забирати свій багаж навіть якщо авіакомпанія не змінюється. Я летів вестджет, багаж в Торонто перекинув далі, але все одно загубили валізу.
-
Ми тричі перепитали. Нам тричі сказали, що багаж одразу полетить до Вінніпегу. Нам просто при посадці на рейс до Торонто одразу видали білети і на цей рейс, і на наступний (до Вінніпегу). Я в цьому не дуже сильна, цей між перший перельот зі стиковками в рейсах, але на багажі були дані, що кінцева його зупинка в Вінніпезі
-
Два різні. Бо рейси були у різні дні. Ми прилетіли ввечері до Торонто. А так як були разом з дітьми і не знали скільки часу займе оформлення ворк пермітів, то взяли білети до Вінніпегу на наступний ранок
-
Можу розказати про особисто наш досвід. Ми летіли цими авіалініями в вересні. При посадці на рейс до Торонто нам сказали, що багаж летітиме до Вінніпегу. Але фактично вийшло по-іншому. В Торонто ми 3 години чекали на Ворк Перміти, а коли спустились до виходу з аеропорту (ми ночували у Торонто, бо взяли білети на ранковий рейс до Вінніпегу), то проходячи повз зону видачі багажу, побачили наші валізи, які просто стояли серед зали. Так, цілі і неушкоджені, але... Не знаю що було б далі, ми то не стали дізнаватись, а просто забрали свої валізи з собою до готелю.
-
Прошу не вважати це расизмом. Але ніяка європейська нація не порівняється в витривалості у монотонній і подекуди важкій фізичній праці з філіпінцями. Мав досвід спільної роботи з ними. Тільки диву давався звідки там бралися сили, і це у людей якій на років 10 старші за мене. Також мексиканці гарні робітники
-
Доводился кілька разів по 2 місяці працювати в таких умовах. Але то на Алясці було і платили там за це відповідно. Перший тиждень руки-ноги ломить і без ібупрофену здається кроку не зробиш. Проте згодом втягуєшся. Але довго на такій роботі я не знаю хто зможе протягнути
-
Так ви не рівняйте китайський xxxxl з американським. До прикладу, якщо в Україні я купляю речі XL-XXL, то американським аналогом є М-ка
-
Ну технічно він ще буде тебе возити замість таксі по адресам житла та робот, а ще їздити і перекладати з тобою у банки і магазини. Технічно, за ці гроші ти купуєш перекладача і таксиста у одному флаконі. Дивлячись на вартість таксі тут - не такий вже і космос прайс, якщо ти вважаєш себе хлєбушком але маєш гроші. То ти не бачив скільки такого у Грузії є для заможних мусульман що приїжджають на відпочинок.
-
Всем привет, есть здесь в чате парикмахеры мужской стрижки? Спасибо
-
Ну за такі «авіаціни» можна в в нашому місті добре погуляти.
-
Дякую
-
Може хто ще підкаже, але здається буде звичайний вихідний день 31. Без продовжених годин роботи. 1го може бити все закрито. Каток на Форкс має працювати. По Торонто краще зайдіть на сайт cn tower, aquarium і гляньте розклад. Стане зрозуміліше як вони працюють. Адже то туристичні місця
-
конкретизую - не буде все закрито на НР?