Українська Манітоба
-
Мене б влаштував і український рахунок він працює просто бомба. Той самий рахунок ФОП монобанку це щось нереальне але обмеження НБУ плюс ризики воєнні зводять нанівець усі переваги
-
Якщо не вийде то буду робити компанію десь у третій країні з гнучким законодавством (не офшор але з можливістю реєстрації нерезиденту)
-
Я хочу платити податки Україні
-
Вітаємо, Влада Нагавичка! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ви напевне праві, ну тоді єдина опція це реєструвати компанію десь у Чорногорії 😔
-
Здебільшого всі ці країни питають договір - звідки надходять кошти і ваше податкове резиденство котре я хочу вказати як Україна
-
Якщо отримувати кошти на особистий рахунок скажімо на Кіпрі або у Чорногорії як самозайнята особа фрілансер то ні. Ніхто не забороняє мати особистий рахунок у іншій країні
-
Нажаль забагато обмежень котрі роблять це або дуже складним або неможливим
-
З тією відмінністю що мені не потрібен офшор. І я не хочу нічого приховувати. Це не зовсім офшор. Офшор має ознаки відповідні. Як наприклад приховування податків, у мене ціль інакша
-
Компанія на яку працюю зареєстрована у США, і я хотів декларувати дохід, але в Україну переводити лише той відсоток що складають податки і одразу сплачувати, інше отримувати на рахунок закордоном Але дійсно виглядає що це або нелегально або якась «сіра зона»
-
Якщо ви ФОП в Україні, здійснюєте діяльність через ФОП в Україні, договір є між вашим клієнтом та ФОП в Україні, то відповідно ви повинні мати можливість показати ваш дохід в Україні. Якщо ваш клієнт в Україні, то він буде показувати звітність та витрати на вас - ФОПа в Україні. А податкова України скаже: окей, а де гроші у того ФОПа, бо він ні фіга не декларує чомусь.
-
Коротше це не вирішене питання, я тільки розбираюся чи буде це законно. Сподіваюся якось так буде можливо
-
Вам так здається