Українська Манітоба
-
Та банально відображення ВСІХ транзакції.
-
Нормальної Підтримки онлайн 24/7 IBAN рахунку і простих переводів завʼязаних на ібан. Гнучкості керування, ліміти і інші питання лише через персональне звернення. Не має можливості мати рахунок фізичної особи коли не маєш статусу резидента. (В мене скінчився ворк перміт а пр не маю)
-
А те, що коли гроші з рахунка на рахунок переводиш (особливо TFSA/FHSA і т.д) це тільки в CIBC нетранзакційно проходить, чи в і інших банках також? (Маю на увазі, що модно вже побачити гроші на одному рахунку, але зняття на іншому відображається за кілька днів)..
-
Як користувач різних кредитних ліній та карток багато років, можу сказати, що якщо ви використаєте увесь ліміт, то рейтинг ненадовго просяде, але зовсім некритично. Більше того, якщо у вас 100% борг, а потім зменшуєте щомісяця і буде вже 90%, 80%, 70%, то рейтинг починає рости.
-
Схожа штука в мене трапилась з пін ом кредитки, кредитка просто перестала працювати коли її тапаєш або вставляєш у термінал. Працювало тільки якщо вводити усі данні з карти вручну. Якщо тапати або вставляти пише - неправильно введений пін хоча навіть не питало його ввести. При цьому ніяких аномалій онлайн не відображалося. Коли звернувся у банк сказали щось не так з вашим піном і ресетнули його, після цього я чере АТМ насетапив новий пін, презумаблі тепер воно має працювати. Поки не перевірив.