Українська Манітоба
-
конкретизую - не буде все закрито на НР?
-
Різдво сімейне свято, нр тут не святкують практично. Двіж завжди можна знайти, було б бажання
-
А підкажіть, будь ласка, хто тут місцевий, як зустрічають Новий Рік у Канаді, з 31 грудня на 1 січня? Чи є вуличні гуляння, чи все закрите і всі сидять по хатах. Бо у дітей канікули, і ось думаю чи є зміст поїхати (полетіти), наприклад, у Торонто?
-
Дуже довго в мене 3 дні йшов але що це за біда така гублять багажі
-
Це вам дуже повезло😄. Я не знаю, що мені робити, там весь теплий одяг був для дітей. Думала, ну добре, почекаю пару днів на свій багаж, але вже 3 тижні чекаю!!!! Вестджет пише чекайте😭
-
100%
-
Значить те що мені знайшли мій чемодан - повезло мені? І що не був розпотрошений, а трошки хіба розбитий....
-
Багаж в Торонто треба забирати і реєструвати до Вінніпегу. Я так робила і в результаті з трьох чемоданів, які я здала у Вест джет долетіли у Вінніпег тільки два. Вже три тижні вест джет не може знайти його
-
Ще може бути комісія 500$ за видачу кредиту, кредитною організацією.
-
Як і обіцяв, напишу напишу про друзів, які пробували оформити б/у авто в кредит. Так от, погодили кредит, ставка 7.9%. Але є певні нюанси. Авто Chevy equinox, 2017, повний фарш, 140К пробіг, $24000. Перший внесок: $12К, на 36 місяців, АЛЕ! Позичальник повинен внести ще гарантій депозит $3300, який потім забере після оплати кредиту. Також ще ділер пропонували extended warranty на час кредиту, $3800, включене обслуговування та різні ремонти. Короче, вартість авто після цих всіх виплат стає понад $31К. От такі пироги. Зрозуміло, що не погодилися на такі умови. Я думаю, що за $15К можна купити непогане авто за кеш.
-
Ніт
-
Твоє оголошення?
-
Ну там ще інші послуги...
-
Ага, якісні.😅 Я знаю наших, що по 500€ віддавали посередникам в Італії за заповнення візової заявки CUAET.🤦♂️ На них і розраховано.
-
Ага, надають, приводять до волонтерів і кажуть записати на апойтменти. Руками волонтерів собі збирають гроші. Канадське суспільство побудоване на волонтерстві. Варто новоприбулим ділка це зрозуміти.
-
А чому треба бути обережними ? Можливо вони реально надають якісні послуги
-
Мені написала одна учасниця ФБ групи, каже, за комплекс послуг просять $400. Основний таргет - на новоприбулих, які не розмовляють англійською. Будьте обережні!
-
Хто навчив Дмитра користуватись цією функцією))) поверніть живого Дмитра у чат))
-
Авжеж
-
Ну-ну... Цікаво, чи ви там їздили зимою?
22 Jan 2023, 08:02
10033/232156
3 minutes ago