Українська Манітоба
-
А ще круто було б прибрати незручність - чеки, бо це кожного разу виганяє в ступор )) може через пару років приходить прийняття, але нам ще до цього далеко 😊
-
Так, є аналог
-
Ну зелена картка має одинакові тарифи та умови у всіх страхових компаніях України. Однак, щодо інших страхових послуг?
-
Мені здається, що тут більше з UX проблема, чи він зовсім інший.. і я впевнений, що за пару років до нього звикну )) хоча.. подивимось
-
Так, тут також всі дані треба внести. Так, ціни показують без особистих даних.
-
А голубина пошта їм навіщо. Виписав чек - запусти голуба у всі інстанції. Невже важко?😊
-
О, дякую. Треба глянути
-
Так
-
Я не знаю як порівнювати локальний банкінг з українським, чи європейським. Я відкриваю аппку свого банку, революта (українських нажаль не маю) після цього аппка CIBC змушує ридати.. хоча начебто функціонал є і багато.
-
Ну клімат насправді рухається, але повільно
-
Без особистих данних
-
polis.ua/uk?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA9ourBhAVEiwA3L5RFnxteGDjN44GuVZkOznHUHGuS5FPpC82hd46L0U72nUNu8cbwrB1mxoCCUEQAvD_BwE
-
А, ви про те, що вони просять ваші дані, щоб показати ціни. Так, нервує. Але це роблять брокери, щоб потім вам телефонувати
-
А як це працює?
-
Про перекази. В монобанку функція потряси телефон прикольна)
-
В Канаді також через номер телефону чи емейл можеш переказ зробити.
-
та там в діалозі було ще про пів року зими, про -40. Тому якось так)
-
Так ціни немає в кінці , коли все заповнюєшь
-
Перекази з карти на карту. Коли ти не розкриваєш жодних своїх реквізитів рахунку навіть
-
Переказ по номеру телефону і картці, 1 хв
22 Jan 2023, 08:02
100358/234858
4 minutes ago