Українська Манітоба
-
Я не знаю як порівнювати локальний банкінг з українським, чи європейським. Я відкриваю аппку свого банку, революта (українських нажаль не маю) після цього аппка CIBC змушує ридати.. хоча начебто функціонал є і багато.
-
Ну клімат насправді рухається, але повільно
-
Без особистих данних
-
polis.ua/uk?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA9ourBhAVEiwA3L5RFnxteGDjN44GuVZkOznHUHGuS5FPpC82hd46L0U72nUNu8cbwrB1mxoCCUEQAvD_BwE
-
А, ви про те, що вони просять ваші дані, щоб показати ціни. Так, нервує. Але це роблять брокери, щоб потім вам телефонувати
-
А як це працює?
-
Про перекази. В монобанку функція потряси телефон прикольна)
-
В Канаді також через номер телефону чи емейл можеш переказ зробити.
-
та там в діалозі було ще про пів року зими, про -40. Тому якось так)
-
Так ціни немає в кінці , коли все заповнюєшь
-
Перекази з карти на карту. Коли ти не розкриваєш жодних своїх реквізитів рахунку навіть
-
Переказ по номеру телефону і картці, 1 хв
-
Так, а як страхова може знати, який у вас автомобіль, скільки вам років, ваш стаж тощо? Саме за вашими відповідями і рахується тариф.
-
Місяць назад був жовтень.
-
А, ок. Скажу, що у Scotiabank, Tangerine, Simplii Financial саме це також краще, ніж CIBC
-
У приваті це зроблено значно зручніше ніж в СІБС
-
Гмм... а хіба цього немає? Ти можеш вибрати період, який тобі треба і побачити усі транзакції. Який банк?
-
4)Адекватна історія транзакцій по рахунку за будь-яку дату в режимі онлайн і в зручному форматі
-
Ще в CIBC є така зручна функція - класифікатор транзакцій по типам.. так і не зміг найти як подивитись всі транзакції.. він якісь виключає, якісь відображає неправильно.. але знов - більш на CIBC бочку катити треба )
-
Ну ось хочеться 1 банківський рахунок відкрити і все мати як у приваті. Ну розбалував він нас дуже. Моя 72 річня мама сама комуналку платить.
22 Jan 2023, 08:02
100366/231263
4 minutes ago