Українська Манітоба
-
Перекази з карти на карту. Коли ти не розкриваєш жодних своїх реквізитів рахунку навіть
-
Переказ по номеру телефону і картці, 1 хв
-
Так, а як страхова може знати, який у вас автомобіль, скільки вам років, ваш стаж тощо? Саме за вашими відповідями і рахується тариф.
-
Місяць назад був жовтень.
-
А, ок. Скажу, що у Scotiabank, Tangerine, Simplii Financial саме це також краще, ніж CIBC
-
У приваті це зроблено значно зручніше ніж в СІБС
-
Гмм... а хіба цього немає? Ти можеш вибрати період, який тобі треба і побачити усі транзакції. Який банк?
-
4)Адекватна історія транзакцій по рахунку за будь-яку дату в режимі онлайн і в зручному форматі
-
Ще в CIBC є така зручна функція - класифікатор транзакцій по типам.. так і не зміг найти як подивитись всі транзакції.. він якісь виключає, якісь відображає неправильно.. але знов - більш на CIBC бочку катити треба )
-
Ну ось хочеться 1 банківський рахунок відкрити і все мати як у приваті. Ну розбалував він нас дуже. Моя 72 річня мама сама комуналку платить.
-
Але ж ми порівнюємо два досить великих банки в різних країнах
-
Як мінімум бачити час коли зроблена транзакція а не тільки дату. Який залишок після того був на карті. І все це прям з історії транзакцій в режимі реального часу
-
В Simplii Financial також так є. Можна не додавати всі дані, а лише емейл чи телефон
-
Немає . І близько Транзакції зʼявляються , потім щезають. То висять тижнями в pending. То дублюються ) Звісно можна завжди порахувати баланс вручну … але нащо мені такий банк після якого треба перерахувати 😑
-
Ще дуже простий приклад на роботі попросили скинутись по 20 на інтерак колезі. Мені треба додати її в отримувачі, дати ії імя додати імейл. В приваті копі паст номера телефона або картки і полетіло. 1 сек
-
Ну то RBC )))
-
В rbc немає, і третин цих функцій.
-
Так, це майже все є також у багатьох канадських банках. Що саме ви маєте на увазі
-
поставив на автомат і вони самі хто прямо з рахунку а хто з кредитки знімають ті місячні платежі. Немає сенсу ото кожного разу заходити підтягувати дані з жеку і відправляти йому суму по рахунку
-
Так, поєднуються templates + standing orders
22 Jan 2023, 08:02
100376/231097
2 minutes ago