Українська Манітоба
-
В монобанку подивився список контактів, і вибрав, кому відправити
-
Та я і сам дивак ще той ))) знаю , ваші колеги мені регулярно про це нагадують
-
Щодо комуналки: - в Україні в кількох банках можна бачити суму комунальних платежів та платити. Однак, це не міняє факту, що можна спізнитись з оплатою. - в Канаді. Можна налаштувати pre-authorized payments через провайдерів комунальних послуг, мобільного зв"язку, інтернету, страхування тощо - і усі місячні платежі будуть списуватись з вашого рахунку. Плюс - все вчасно і не треба навіть думати про це. Мінус - треба мати гроші на рахунку ))) Для ручної оплати, треба раз внести провайдера послуг як Payee до Bill payments та щомісяця самому платити, вказуючи суму, яку присилають на емейл.
-
жах
-
в сівс точно два рази перепитують до того як роздрукувати чек
-
Максимум один, який прив'язаний до телефона. В Європі теж є phone2phone платежі..
-
І не можна від чека відмовитись в банкоматі
-
Ну не знаю. Мене, наприклад, в Канаді дивує в Access Union в кожному чеку вибиває мій залишок на рахунку. Мені здається, що це теж ніяк не захист персональних даних
-
я би не хотів щоби хто завгодно міг внести мій номер телефону в свій список і відразу побачив в яких банках у мене рахунки
-
Трішки перекручений підсумок, але в цілому так і є - функції в місцевих банках є, але користуватися неможливо, або складно..
-
Так, я розумію. В Канаді таке неможливо через захист персональних даних. Банк не може вам навіть сказати ім"я та прізвище клієнта чи номер телефону.
-
А страховка яка в нас зараз по приїзду щось покриває?
-
Доктор Андрій Баранюк, North End Dental Clinic
-
В Індії якийсь кінь намагався карткою розплатитися, 40 центів пройшов платіж. А 58 долларів ні, прислали смс чи це я. Дзвоню, кажу то не я, все заблокували. Пішов зробив нову картку, ніколи подібного ніде не мав
-
В рбс касир на 300 доларів промахнулась, тільки що пальці не слинила коли рахували. Потім коли в депозитну скриню засунула, прийшла і вибачилась за помилку
-
Доброго вечора, порекомендуйте нормального стоматолога)
-
Це якесь дивне виключення з правил.
-
Автоматично можна і в Україні, там не в тому суть.
-
Клала гроші на рахунок, касир вручну перераховувала гроші в CIBC, теж дивно. Потім виявилося, що помилилася, і сама зняла гроші з рахунку, коли мене вже не було в банку. В Україні я про такі штуки не чула ніколи
-
Взагалі зручність та безпека завжди обратно пропорційні )) тому кожен обирає собі.. треба мати той вибір
22 Jan 2023, 08:02
100414/231707
42 minutes ago