1. Історія транзакцій - основне, в чому канадський банк програє. То їх нема, то вони подвійні, але обидві на пендінгу, а гроші знялись і ти нічого не можеш зробити, тому що транзакції на пендінгу не розглядаються, як проблемні і треба чекати, поки вони пройдуть. У мене після імміграції реально додалась ця опція сидіти і рахувати калькулятором свої транзакції і звіряти з картковим балансом, особливо після історії мого друга з Онтаріо, як сервіс оренди машин, в якому він орендував машину на добу, непомітно списав у нього 6 тисяч доларів за три місяці і ці транзакції відображались заднім числом десь через три тижні після списання. Я тепер моніторю реально все і це забирає час і ресурс.
2. Виписки хотілося б число в число, а не з 1 по 1.
Стосовно фішок, які ще є у монобанку (я ними не користувалась і дома, але вони цікаві) - опція shake to pay, коли ти трусиш телефон і людина з тобою поряд трусить телефон, аппки синхронізуються і ви можете відправляти один одному гроші взагалі без номеру карт. І ще зручна опція «розділити рахунок», якщо сумісно оплачуєте ресторан, наприклад