Українська Манітоба
-
-
1. Історія транзакцій - основне, в чому канадський банк програє. То їх нема, то вони подвійні, але обидві на пендінгу, а гроші знялись і ти нічого не можеш зробити, тому що транзакції на пендінгу не розглядаються, як проблемні і треба чекати, поки вони пройдуть. У мене після імміграції реально додалась ця опція сидіти і рахувати калькулятором свої транзакції і звіряти з картковим балансом, особливо після історії мого друга з Онтаріо, як сервіс оренди машин, в якому він орендував машину на добу, непомітно списав у нього 6 тисяч доларів за три місяці і ці транзакції відображались заднім числом десь через три тижні після списання. Я тепер моніторю реально все і це забирає час і ресурс. 2. Виписки хотілося б число в число, а не з 1 по 1. Стосовно фішок, які ще є у монобанку (я ними не користувалась і дома, але вони цікаві) - опція shake to pay, коли ти трусиш телефон і людина з тобою поряд трусить телефон, аппки синхронізуються і ви можете відправляти один одному гроші взагалі без номеру карт. І ще зручна опція «розділити рахунок», якщо сумісно оплачуєте ресторан, наприклад
-
Так а чим це загрожує?) перевести можуть тільки тобі, з твого рахунку не можуть списати. Це розраховано на ситуацію, коли люди поряд і буквально дивляться в екрани один одному, а так небезпека хіба що помилково перевести гроші не тому, якщо за спиною хтось сидить і трусить теж свій телефон)
-
Я розумію, але мене хвилює де вони дані картки взяли, якою я в інтернеті один раз купував білети на літак і два рази піцу замовив.Абсолютно все решта купувалося кредиткою. В результаті зробив собі тангерінівську картку спеціально для інтернет покупок.
-
Хоча справедливості заради, я читала у фб про кілька кейсів, коли незрозуміло хто пропонує розділити рахунок за незрозуміло що, типу за таксі в комендантську годину і це реально бентежно. Але для розділення покупки оплату треба підтвердити, тому в принципі це безпечно
-
-
А саме смішне (насправді не смішне) після отакого списання заднім числом вам скажуть , що це вина продавця. Але ніяк не банку
-
Коли я робив повернення в магазині , кошти надходили більше 5 днів . І писало в транзакціях так само як і оплата за щось . Це жах , я ходив в магазин сваритись , що вони помилились і я ще раз оплатив товар замість того щоб вони мені повернули кошти . Через 5 робочих днів кошти вернули і транзакція помінялась . Так довго все що капець ) + ти мусиш слідкувати за цим ,відповідно тратити свій час .