Українська Манітоба
-
Ніт
-
Твоє оголошення?
-
Ну там ще інші послуги...
-
Ага, якісні.😅 Я знаю наших, що по 500€ віддавали посередникам в Італії за заповнення візової заявки CUAET.🤦♂️ На них і розраховано.
-
Ага, надають, приводять до волонтерів і кажуть записати на апойтменти. Руками волонтерів собі збирають гроші. Канадське суспільство побудоване на волонтерстві. Варто новоприбулим ділка це зрозуміти.
-
А чому треба бути обережними ? Можливо вони реально надають якісні послуги
-
Мені написала одна учасниця ФБ групи, каже, за комплекс послуг просять $400. Основний таргет - на новоприбулих, які не розмовляють англійською. Будьте обережні!
-
Хто навчив Дмитра користуватись цією функцією))) поверніть живого Дмитра у чат))
-
Авжеж
-
Ну-ну... Цікаво, чи ви там їздили зимою?
-
Звичайні пагорби. Небезпечно їздити на ванкувер
-
Ви знаєте, яка там дорога? Там і літом дуже небезпечно їздити.
-
Підкажіть хорошого бухгалтера?
-
Може, комусь знадобиться при переміщенні на авто по Канаді те, що з‘ясували. Є мобільні додатки Ontario 511 чи Manitoba 511. Там все відслідковувати по ситуації на дорогах.
-
Дякую!
-
Assiniboine clinic також безкоштовно з health card
-
і х рей і блуд тест покритий манітобцями . я теж на пембіні здавав десь
-
Дякую!
-
Більшість здає на Pembina Highway, пошукайте на папірці ту адресу і спробуйте записатись туди. Там точно безкоштовно, при собі потрібно мати паспорт, хелс кард, ворк перміт
-
Вчора були, вони казали - дівчата що тим займалися, пішли. Дали листочок з адресами, щоб ми займалися тим самі
22 Jan 2023, 08:02
10043/230571
18 minutes ago