Українська Манітоба
-
Хоча справедливості заради, я читала у фб про кілька кейсів, коли незрозуміло хто пропонує розділити рахунок за незрозуміло що, типу за таксі в комендантську годину і це реально бентежно. Але для розділення покупки оплату треба підтвердити, тому в принципі це безпечно
-
-
А саме смішне (насправді не смішне) після отакого списання заднім числом вам скажуть , що це вина продавця. Але ніяк не банку
-
Коли я робив повернення в магазині , кошти надходили більше 5 днів . І писало в транзакціях так само як і оплата за щось . Це жах , я ходив в магазин сваритись , що вони помилились і я ще раз оплатив товар замість того щоб вони мені повернули кошти . Через 5 робочих днів кошти вернули і транзакція помінялась . Так довго все що капець ) + ти мусиш слідкувати за цим ,відповідно тратити свій час .
-
Так це по суті то саме що і єтрансфер, ви ж можете переказати будь-кому, знаючи його номер телефону чи навіть імейл, таким чином можна дізнатись ім'я людини лиш через номер телефону/імейл. У моно це працює за номером телефону і лиш всередині банку, і просто зручніше, бо додатково не треба вводити ніякої інформації - просто обираєте людину зі списку своїх контактів. Особисто для мене основні зауваження до канадських банків - не можна подивитись детальну інформацію про транзакцію, не можна подивитись реквізити картки (наприклад, оплачуєш щось онлайн, треба йти за карткою, вводити вручну). В українських банках можна зайти в додаток і скопіювати той номер і одразу побачити дату, cvс код. Так, я знаю принаймні один канадський банк де таке є, але головні банки не хочуть шевелитись у напрямку таких фішок. Ну і в цілому у канадців ux і ui програють та інших маленьких дрібниць не достає.
-
Ну в нас теж бувають приколи. Я так випадково монобанк дебетну картку загнав в мінус на 200 долларів тому що транзакцію обробляли з затримкою а я думав що вона не прошла та перевів грощі ще раз. Та 2 рази прошла транзація😅
-
Не знаю який з цього плюс. Реальна ситуація: забув оплатити кредитку і перекинув в останній день. Потім банк накидав мені комісію.