Українська Манітоба
-
А ще те що переказ з чекінг акаунту на кредитку йде декілька днів - це взагалі не зрозуміло Бо в Канаді справжні кредитки через компанії Віза та Мастеркард. Саме тому відображення транзакції займає час.
-
на інвест бачив тільки пропозиції на рік
-
То що там в результаті хто переміг RBC чи Монобанк? 😁
-
Ну юзер френдлі то таке, особливо на safety не відображається;)
-
СІВС точно продув
-
мабуть моно і приват - бест в категорії юзер френдлі для українського споживача.
-
А ну тоді, френдлі саме то!
-
В мене певний час утилізація по кредитках близько 100%, то кредит скор впав і бовтається на рівні 550, хоча я ще ні разу не прострочив жодного платежу.
-
ну мова ж була про фішки онлайн банкінгу. Про безпечність грошей українські користувачі рідко переймаються бо знають що в банк шо дав шо викинув
-
Так, до речі, треба дивитись Credit report детально. може там буде чому лише 550
-
У мене кредитна історія зав'язана на іншого тьоску , ось надіслав три листа в кредитні моніторинги хай розбираються. Може у вас такаж плутанина?;)
-
Буде рости потроху. Візьміть телефон на контракт чи ще щось. Не тільки майте кредитки. Навіть просто контракт на мобільший зв"язок добре впливає на рейтинг.
-
Я спалив тьоску в еквіфаксі, боровел якраз показував все ок.
-
Ні, нічого такого. Я дивлюся репорти в borrowell.
-
З першого дня в Канаді маю постпейд тариф. Я до того, що відсоток утилізації дуже серйозно впливає на скор. Якщо у людини немає достатньо кешфлоу, щоб гасити кредити в грейс період, то звідки тому рейтингу рости.
-
Ну сенс , платити відсотки, піднімати скор, шось пара баксів в місяць забирає
-
Гмм... А який в цьому сенс? Чи там нема відсотків?
-
Хавчік в апці сібсу, можна розбити платіж частинами))
-
Ні, точно не казали.
-
Які продукти у розтермінування?
22 Jan 2023, 08:02
100473/230097
37 minutes ago