Українська Манітоба
-
Я витрачаю кредитку на 85-90% щомісяця. Встановлено автоматичне погашення кредитки. 722 рейтинг по додатку CIBC. І це без офіційних доходів на цей аккаунт. Так, прив'язані автоплатіж на оренду житла, мобільні платежі, страховка, домашній інтернет, електрику.
-
У кого більше грошей на рахунку. 🥹
-
Якщо рейтинг падає на кілька пойнтів - це не є привід для паніки взагалі. Мій лендлорд перевіряв мене - рейтинг впав на 14 чи 18 пунктів відразу. З нової роботи перевіряли - рейтинг впав також на 15 пунктів. Однак, потім відновилось все через кілька місяців.
-
Вітаю! Хтось подався на дитячі виплати? І як це зробити?
-
Бачу боротьба 🤼♀️ ще продовжується 😁 Памʼятаю студентом приходила стипендія раз на місяц фіг хз на яку карту і на цьому вся моя кредитна історія в Україні закінчилась;) Шо це за чудо монобанк?
-
Можливо це якось, детальніше? 18 місяців буде 10 грудня, чи в кабінеті з'явиться якась додаткова опція.
-
Чи можливо якесь коротеньке відео записати, як практично це зробити?😊👍
-
Приїхали мої в березні 2022, іде вже 20 міс;) подзвоню нагадаю про нас👋
-
Поки що такого не знаходив? Чи це потрібно шукати в акаунті моєї дружини?
-
В нас не виходить щось онлайн, і дитина вже є в акаунті і 18 міс. пройшло… будемо дзвонити;)
-
Ще одна проблема з акаутом CRA. Зареєструвався, замовив код, після того як замовив код, пройшло два місяці, а код по сьогодні не прийшов. Я вирішив це питання?