Українська Манітоба
-
Користувався багатьма банками, але виділити можу 1) Монобанк, 2) Приватбанк та 3) ПУМБ. В Канаді маю рахунок тільки в RBC. За 1 рік користування можу виділити, що мені дійсно не вистачає у Канаді: 1) зрозуміле відображення транзакцій та балансу по рахунку. Іноді транзакція взагалі не відображається, один день має одну назву через пару днів вже по іншому відображається. Хочеться просто бачити скільки списало, коли, за що та остаток на рахунку. 2) можливість керувати своїми рахунками\картками без вседяків дзвінків або походів в банк. Керування кредитними лімітами, взагалі лімітами, відкриття депозитів, відкриття валютних карт. Можливість переводити придбаний товар у розстрочку. Можливість керування кешбеком (скільки накопичено, мати можливість обирати группу товарів за який отримуєш кешбек). 3. Безпека. Хотілось би динамічний CVV аби впринанні можливість його міняти. Знову же таки керування лімітами або можливість відключити ту чи іншу можливість оплати. (наприклад зняття готівки, або онлайн сплату)
-
банки пропонують підвищення кредитних ліміті як ото парасольку коли нема дощу:)))) От коли дуже потрібно то всі руки викручують, а коли вам все одно то пропозиції про підвищення буде приходити, але ви навряд чи будете скрізь все підіймати:)) Трошки потерпіть
-
CIBC, зазвичай витрачав з кредитки не більше як 1000$(з 3000 можливих). Витратив 1800, і по даних borrowell з 716 просів рейтинг за два тижні до 690(з чимось). До due date було ще далеко.
-
Вітаємо, Андрей Мироненко! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
👔Идёт набор в команду Cr1pTo ✅Опыт не обязателен, бесплатное обучение 🥁Берём % с профита (не с общей суммы) 🧑💻Доход от 700$ в неделю 👀Все подробности в ЛС 👀 ‼️Поспеши , места ограничены‼️ ✅✅✅✅✅
-
-
@banofbot
-
Phone: 204 582-9269 Email: [email protected] Rentals: [email protected]