Українська Манітоба
-
банки пропонують підвищення кредитних ліміті як ото парасольку коли нема дощу:)))) От коли дуже потрібно то всі руки викручують, а коли вам все одно то пропозиції про підвищення буде приходити, але ви навряд чи будете скрізь все підіймати:)) Трошки потерпіть
-
CIBC, зазвичай витрачав з кредитки не більше як 1000$(з 3000 можливих). Витратив 1800, і по даних borrowell з 716 просів рейтинг за два тижні до 690(з чимось). До due date було ще далеко.
-
Вітаємо, Андрей Мироненко! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
👔Идёт набор в команду Cr1pTo ✅Опыт не обязателен, бесплатное обучение 🥁Берём % с профита (не с общей суммы) 🧑💻Доход от 700$ в неделю 👀Все подробности в ЛС 👀 ‼️Поспеши , места ограничены‼️ ✅✅✅✅✅
-
🔫 @AndreymironenkoL кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @Bomber_M1, @ydidie, Volodymyr S., @laghrum, Ярослав Ярослав, Cristian Komar, @sergeostin, Тетяна ° Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Phone: 204 582-9269 Email: [email protected] Rentals: [email protected]
-
Можу помилятися, але чомусь мені памʼятається, що ця асоціація - то КДБістьські комуняки, які теж були колись серед хвиль іміграціі. «Ідєйниє» так би мовити. Мір-труд-май-СРСР оце все. Чесно кажучі я думала вони повимерли вже господи прости 😂 Виявляєься нє.