Українська Манітоба
-
Можу помилятися, але чомусь мені памʼятається, що ця асоціація - то КДБістьські комуняки, які теж були колись серед хвиль іміграціі. «Ідєйниє» так би мовити. Мір-труд-май-СРСР оце все. Чесно кажучі я думала вони повимерли вже господи прости 😂 Виявляєься нє.
-
Так це комуняки і про путінці, які ще засновані на гроші радянського союзу, щоб протистояти сильній українській діаспорі і розпорошувати українців.Там в них головний весь час про те як Україні в складі росії буде добре жити, його також на всі проросійські мітінги беруть і розказують, що українці з ними. Не чіпайте і не буде смердіти, активним представникам кажи хай розберуться щ своїми "Independent Jewish " перше, а потім нам помагають
-
Наскільки ж очевидними стають інтереси та ху із ху. Як тільки якійсь двіж, якій вигідний рашці, його одразу підтримують ячейки комуняк, розкидані по світу. Або зворотньо: якщо ячейка комуняк, про яку ніхто й не чув останні кілька років, внєзапно стала проявляти ознаки життя з якогось приводу, то цей самий привід явно є чимось таким, де є інтерес рашки.
-
Яка пляма? Вонюча, звичайно. Ми в Канаді, де люди такі самі люди як і скрізь, і «чув дзвін не знаю де він» працює так само, як і будь де. І побачивши агітку, зроблену в стилі вишиванки, с підписом про «юкрайніан юкраініан канадіанз» на одному заході з палестинцями, миттєво зробить висновок. І не буде йти на сайт КУК та перевіряти, чи входить ця організація в КУК чи ні. Я знімаю свою пропозицію «нехай КУК напише контр-месідж», але геть не з тих причин, що ви навели (з ними я не згодна), а з причин «краще не звертати уваги на тих долбодятлів та не робити їм додаткової реклами якимись своїми меседжами. Не чипай гімно, краще буде».
-
Контр меседж необхідний в цій ситуації. Але скоріше не про захід, а про позицію загалом. Тоді подібні заходи не причеплять до КУК та до комʼюніті. Але змовчати не оптимальна стратегія, є повно людей і організацій, які не будуть сильно заглиблюватися в нюанси, а зроблять висновки по поверхні. Це один з принципів антикризового піару в ситуації, коли на тебе падає тінь від того, що тебе не стосується
-
Про «позицію загалом» цілком згодна. Без привʼязки до цього заходу навіть. Ще місяць тому повинен був бути меседж. Я памʼятаю чудово, як єврейське комьюніті підтримувало Україну, коли почалася війна в 2022. І гроші збирали, і волонтерили приходили скрізь, я в шоці була від такої підтримки.
-
Добрий день.Будь-ласка,у якому банку порекомендуєте відкривати рахунок?І я проходить цей процес,якщо англійська на низькому рівні .Дякую🙌🏻
-
Години на дні праці не є гарантованими. Один тиждень будете мати більше годин а інший менше
-
В Cityplace в downtown в відділенні CIBC є табличка з переліком мов, якими вони розмовляють і серед них є українська. Можливо, в цьому відділенні є україномовний працівник. Взагалі там всі дуже френдлі, можна підійти і запитати, чи потрібний аппойтмент для відкриття рахунку. Коли минулого року я відкривала, робила аппойтмент, але дехто робив і без