Українська Манітоба
-
Години на дні праці не є гарантованими. Один тиждень будете мати більше годин а інший менше
-
В Cityplace в downtown в відділенні CIBC є табличка з переліком мов, якими вони розмовляють і серед них є українська. Можливо, в цьому відділенні є україномовний працівник. Взагалі там всі дуже френдлі, можна підійти і запитати, чи потрібний аппойтмент для відкриття рахунку. Коли минулого року я відкривала, робила аппойтмент, але дехто робив і без
-
Усім привіт. Потрібна порада. В Україні подруга продає мою машину за дорученням і планує переслати мені гроші. Європейського рахунку немає для wase vі пр, відповідно, як я розумію, це тільки Вестер Юніон? Тому два питання:1. Може є альтернатива? 2. і які потрібні документи, що підтверджують походження коштів, щоб ці гроші не були сприйняті як мій дохід?
-
Ще одно запитання,чи потрібно записуватися онлайн чи можна в живу чергу?
-
Це напевно повʼязано з декількома факторами такі як «здоровʼя бізнесу», та інші. Так, може бути колись що і не буде годин.
-
Для відкриття рахунку записуватись обов'язково, можна онлайн, можна піти в відділенні записатись В відділенні на 1 lombard pl працює українка
-
А я пам'ятаю як нетаняху з хуйлом по красній площі вишивав коли вже війна була з 2014 року, чи як лікар який відкривав польовий госпіталь біля Львова, на наступний рік на конференції в Москві виступав, чи прапори Ізраїлю на день пабєди в Вінніпезі, до речі там і той комуніст з labour temple був в той самий час. Тому не потрібно узагальнювати ні в погану ні в хорошу сторону. Оці узагальнення я в основному чую від іммігрантів або від пенсіонерів тут
-
Через криптообмінник альтернатива
-
Та, і смі потім будуть як після того випадку з ветераном для кліків писати "Ukrainians support hamas"