Українська Манітоба
-
Хтось скидав кошти з Канади через IBAN ?
-
На другому навіть сам дантист не наполягав так якмвін дуже малий і не прорізався. Вмбудь якому разі з мене і цього вистачає. Я позакидався якимись колесами то трохи ніби то легше. Але саме більше що бісить то горло…я вже не памятаю щоб горло так боліло. Сиджу і слина тече як в мастифа бо боляче ковтати. А ще жерти хочеться. По дорозі від дантиста затарився в Фрешко на Пембіні вкусняхами а тепер не можу їсти. 😳 very sad😔
-
Обезболюючі мають і на горло допомогти, але готуйтеся, що ці відчуття будуть кілька днів. А стосовно "і цього вистачає": то раз на раз не припадає. В мене першого зуба як рвали, то навіть не боліло після наркозу і взагалі нічого не турбувало. А другого рвала в того ж лікаря, але боліло все включно з горлом кілька днів, а смак ліків певно з місяць був, аж до лікаря ще раз зверталася, але там все добре було.
-
Будемо знову шинку на свята готувати
-
А я за 65 взяв на тому тижні 🫣. Тре їхати вертати різницю 😄
-
Ох . Спокуса….😄
-
Можемо вам зробити. Будемо робити 14-15 грудня
-
Доброго вечора🌸 В мене в апартаментах завелось мишеня. Думаю, з лендлордом проблем не буде, білдінг пет френдлі. Але чого мені очікувати тепер, окрім маленьких какуль звісно? Можливо потрібно щось купити, щоб його перебування тут зробити більш комфортнішим.
-
Мені рвали всі 4 на раз, кожні 4 години Tylenol 1 gram, незалежно від того болить чи ні перші 24 години. Так переважно не дійде до болю якщо її постійно блокувати кожні 4 години.
-
Знайде куди заникатися, не бійтеся