Українська Манітоба
-
Тільки ж них стільки видів🙄 шо саме брати?
-
Ні, не треба Можете в будь якому магазині купити (Walmart, Freshko і тд)
-
Я якісь польські Polopiryna використовую. Ще пару штук залишилось. Завтра піду куплю Advil значить. Надіюсь воно хоч без рецепту? Не треба сунутись до сімейного?
-
Так, це добрий бензин.
-
Extra strength найміцніші
-
І дозування 400-500 mg. Якщо 200 mg, то сильний біль не зніме
-
Дякую всім за допомогу 🙏👍👍👍
-
Так випийте дві зразу і буде вам 400 як екстра форт
-
Ну 200 - це дитячий, думаю.
-
Я загуглила, що це таке -Polopiryna. Це аспірин. У Вашому випадку може не дуже допомагати, а багато пити - дуже не рекомендую, шкідливий. Але я би залишила, не випивала весь, бо тут таке не купите. А от при сильному головному болю може врятувати.
-
Доброго дня. Підскажіть, якщо хтось знає, посилання, де можна податись на виплату від провінції. Заздалегідь дякую🙂
-
Яку виплату
-
Що за виплату , я теж хочу гроші
-
indeed.ca glassdoor.ca
-
Зробити доручення на відкриття валютного рахунку. Подруга кладе на цей рахунок валюту також за дорученням і підтверджували походження коштів через договір купівлі-продажу авто. Вам пересилає картку до цього рахунку звичайною поштою, наприклад DHL. Знімаєте в банкоматі тут готівку до 100 тис грн на день у еквіваленті.
-
Чудо ініціатива від школи для дітей
-
Наразі я очікую свою картку, потім повідомлю свій досвід
-
Є проблема зарахувати готівкові валюту на рахунок моно, я з цим стикався. У них немає своїх відділень а у інших банках не дуже охоче беруть на себе таку відповідальність.
-
40 hours 5 days a week - welcome to Canada
-
Monobank можна онлайн відкрити валютний рахунок якщо ви вже є клієнтом банку. Фізичну картку вони надсилають здається 1700 грн коштує
22 Jan 2023, 08:02
100676/229617
less than a minute ago