Українська Манітоба
-
Є проблема зарахувати готівкові валюту на рахунок моно, я з цим стикався. У них немає своїх відділень а у інших банках не дуже охоче беруть на себе таку відповідальність.
-
40 hours 5 days a week - welcome to Canada
-
Та любу виплату, бо дуже треба гроші, бажано щоб пошвидше і у готівці.
-
Якщо кошти уже на рахунку, то проблем не буде. Якщо кошти треба покласти на рахунок, то фізично картка має бути у людини в руках, яка зараховує кошти в Україні. Ну і якщо сума менше 10к USD то скоріше за все проблем з зарахуванням не буде.
-
Тесла. Скоро вже і в нашому Місті. accesswinnipeg.com/2023/11/official-tesla-dealership-opening-in-winnipeg-soon/?fbclid=IwAR1DPHkcMxPLeRJK1l6nbatrqfVjEVYNYvVarOYVV4Gbu2eUys5zjbcm0cM_aem_AV8Nwutj0N7siyWP1F8qZ_Q504Y7Fh4QXBsp2dx6ATiirL-cuC_FIEHngL3-RYwCjiY& Подавайтесь на роботу #робота
-
Ось рейс
-
Всім привіт.Хотів тут запитати чи хтось буде летіти в Вініпег 10 грудня з Варшави ,виліт 7.25 ранку.Буде летіти теща, ніколи не літала в житті, англійська нуль,міг би хтось допомогти в дорозі?
-
І я не питав поради.Якщо вона летить на місяць погостити, треба англійська?
-
Вона летить до вініпегу
-
Якщо просто в гості, то все залежить від того що вона планує робити і скільки часу та зусиль можуть виділити люди до яких вона прилітає. Якщо її будуть катати на машині , чи якщо вона буде сама їздити на автобусах з пересадками - потрібен різний рівень англійської...
-
Яка вам різниця що вона буде в мене робити,я просто спитав чи хтось буде летіти,і все,поради мені не потрібні,я сам знаю що буде вона робити в нас