Українська Манітоба
-
Та любу виплату, бо дуже треба гроші, бажано щоб пошвидше і у готівці.
-
Якщо кошти уже на рахунку, то проблем не буде. Якщо кошти треба покласти на рахунок, то фізично картка має бути у людини в руках, яка зараховує кошти в Україні. Ну і якщо сума менше 10к USD то скоріше за все проблем з зарахуванням не буде.
-
Тесла. Скоро вже і в нашому Місті. accesswinnipeg.com/2023/11/official-tesla-dealership-opening-in-winnipeg-soon/?fbclid=IwAR1DPHkcMxPLeRJK1l6nbatrqfVjEVYNYvVarOYVV4Gbu2eUys5zjbcm0cM_aem_AV8Nwutj0N7siyWP1F8qZ_Q504Y7Fh4QXBsp2dx6ATiirL-cuC_FIEHngL3-RYwCjiY& Подавайтесь на роботу #робота
-
Ось рейс
-
Всім привіт.Хотів тут запитати чи хтось буде летіти в Вініпег 10 грудня з Варшави ,виліт 7.25 ранку.Буде летіти теща, ніколи не літала в житті, англійська нуль,міг би хтось допомогти в дорозі?
-
І я не питав поради.Якщо вона летить на місяць погостити, треба англійська?
-
Вона летить до вініпегу
-
Якщо просто в гості, то все залежить від того що вона планує робити і скільки часу та зусиль можуть виділити люди до яких вона прилітає. Якщо її будуть катати на машині , чи якщо вона буде сама їздити на автобусах з пересадками - потрібен різний рівень англійської...
-
Яка вам різниця що вона буде в мене робити,я просто спитав чи хтось буде летіти,і все,поради мені не потрібні,я сам знаю що буде вона робити в нас
-
Про поради: якщо англійська нуль , а їй доведеться якось розмовляти з канадським міграційними офіцером ( навіть коли це туристична віза) - то я б рекомендував написати і роздрукувати для неї коротенького листа англійською . Просто кілька речень - хто вона, куди летить і наскільки днів, хто її зустрічає у Вінніпезі , з адресою та телефоном. Щоб вона могла просто показати це в аеропорту офіцеру. (А й ще, враховуючи її пересадки в Парижі та Монреалі, я б дав їй такого же листа і французькою) Також, я б роздрукував для неї простенькі схеми аеропорту в Парижі та Монреалі, щоб б було приблизно видно різні консолі аеропорту, бо людина що ніколи не літала - буде мати проблему орієнтуватися на пересадках в великих аеропортах. Якщо я розумію правильно з її квитка, вісь квиток від Air Canada , тільки перший літак буде від їхнього партнеру Lot. Покажіть їй до польоту як виглядає зразок boarding pass ( їй прямо в Варшаві на check-in видадуть всі 3 ) і роз'яснить всю інформацію що на boarding pass. Щоб вона розуміла що шукати.
-
Але було би простіше якщо хтось летів
-
Ок, дякую
-
Бажаю удачі. Не просто знайти когось на один польот. На 3 міжнародних польота - це потрібно чудо. Крім того з Варшави в Вінніпег значно більше людей летить напрямки, або через Франкфурт ( значно менше через Паріж). Крім того, ті хто зараз летить в Вінніпег це іммігранти, зі своїми проблемами та валізами. Мало хто буде мати можливість допомогти.