Українська Манітоба
-
Париж це дуже незручний аеропорт, важко орієнтуватись навіть з англійською. Але у неї достатньо часу між пересадками, і на рейсі з Варшави обовʼязково будуть україномовні. Хай не боїться спитати їх допомоги. Потім у Монреалі вже буде простіше, там обовʼязково допоможуть. Крім супроводжуючого листа що вже рекомендували, також просто напишіть на листку паперу- я не розмовляю на англійській, мені потрібна допомога, будь ласка подзвоніть моїй доньці (чи сину) і вкажуть телефон. Все буде добре
-
В мене була майже аналогічна ситуація, але я купував квиток Варшава-Торонто-Вінніпег. Не знаю,як у Монреалі, але у Торонто до українців, які мають нульову англійську вже звикли, то не питають практично нічого, а якщо й питають то через Гугл транслейт на телефоні. Я рекомендую їй вивчити англійською хоча б пару речень, щоб запитати куди треба йти, де знайти туалет чи купити щось (так як багато було між рейсами щоб встигла все.) Ще знайдіть її відео на ютуб, щоб вона подивилась процес від початку реєстрації на рейс до посадки. Це допоможе зрозуміти алгоритм дій. Ще нехай встановить Гугл транслей який на льоту перекладає надпичи. В Аеропортах є безкоштовний вайфай
-
Вітаємо, Natalia Stovban! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Про пару речень;) Згадала як моя мама їхала перший раз;) Вона вивчила одну полуфразу do not speak English…або no English ще легше;) Ми так подумали ну вивчить вона пару речень, їй почнуть відповідати і що??? Нашо людей вводити в оману😁 А так відразу все понятно;) що жіночка не ферштейн… оця магічна фраза і показування білетів куди їй треба, привело до прекрасних результатів;) Плюс купа наших допомогає🤗
-
Другу фразу вже вивчили в Канаді;) I need a coffee ☕️🤭
-
Я своїй мамі робив табличку з українською та англійською. Де були основні можливі питання. Крім того, замовляв wheelchair assistance (безкоштовно). Так вона майже ніде нічого не говорила, їх скрізь возили, а якщо що показувала на ту табличку.
-
Всім привіт! Таке питання якщо я маю україське водійське посвідчення то я можу тут в Канаді купити машину і переписати на себе??? Чи мають бути канадійські права??? Дякую за відповідь!!!
-
-
Так я це розумію. Але є машина і я боюся щоб її не продали іншим людям а я до того часу поміняю водійське посвідчення. То значить можна їхати і дивитися на машину.
-
Ви отримали в мпі тимчасові права чи постійні за 2 год???
-
Датчикам безпеки всеодно що ви курите… дим є дим;) Мій навіть на пару реагує, такій розумний попереджає мене smog detected;)