Українська Манітоба
-
На FC сьогодні у групі Вінніпегу якийсь вуйко пропонував, подивіться
-
До чого тут цей коментар? Канада одна з найбільших військово-фінансових донорів Україні
-
Які висновки можна зробити із голодомору?(підказка, щось із озброєнням пов'язане)
-
Якщо це квартира і не можна палити в приміщеннях, то будуть проблеми з лендлордом.
-
Доброго дня, хто мав єкспіріенс акцідент з оленем на дорозі? Або інший страховий випадок коли авто у непрацюючому стані Як довго займає очікування відповіді від іншуранс після того як разу зареєстрували клейм номер Авто стоїть в місцевому євакуаційному центрі та чекає на огляд біля двох тижнів
-
В апп купляти квитки.
-
Купівля квитків онлайн через банк це як? Я завжди карткою сплачувала за квитки на літак, в музеї і т.д
-
«16pm» це якась нова система вимірювання часу )) 2nd December теж цікавий варіант написання дати, але ладно, це таке, трохи оченятко сикнулось у мого внутрішнього граммар наці, і все.
-
А "Let's spend this weekend together" на які думки наштовхують? 😁
-
В мене десь тиждень зайняло, але то було під час страйку. В них були трохи інші процедури.
-
Ну, у мене лише від помилок оченятко тавой, все решта - аби ото людям в радість було, незважаючи від рівня розбещеності ))
-
Треба ж допомагати людям, які перебувають у складних життєвих обставинах.
-
Дякую, вони телефонують? Або пишуть листа на меіл, бо нема ні того, ні того, але в моєму будинку погана мережа з роджерсом… можливо я десь могла бути у поганій зоні в момент дзвінку… Я можу вигадати багато «але»… для виправдання… але дуже хвилююсь…. Та відповіді нема навіть за 2 тижні перевалило вчора
-
Це старий постер, робимо новий, «easy peasy” організатори зробили помилку
-
Якщо честно не знала що так можно, я маю лише номер телефону по якому додзвонитись можно раз на 3 дні якщо повезе… іти інформації окрім «чекайте» немає
-
Ви як відкривали claim? У вас є номер? На сайті mpi можна перевірити цей claim
-
Хто полюбляє всякі заходи, зверніть увагу на "святковий потяг" www.cpkcr.com/en/community/HolidayTrain?fbclid=IwAR1n1Z9Jivp72Z9OC-EJ1YvSvOjompnZiqA2LfiWExaXyOT2-lWHFCTFapc
-
Датчик реагує на дим, так шо, якщо не палити штори свічкою то все ок
-
Чи можна запалювати свічку в квартирі, чи датчик зреагує?
-
В друзів було якщо довго свічка горить то датчики починають пищать, навіть якщо й диму нема. Хз як то працює, мож кисень випалюється трохи чи що. Але якщо на годинку запалить то наврядчи на таке зреагує
22 Jan 2023, 08:02
100758/230973
about 4 hours ago