Українська Манітоба
-
Давайте вже і гарні новини
-
Та вони вже будуть скоро просто на рух реагувати і кричати Help!
-
www.cbc.ca/news/canada/manitoba/meth-fentanyl-bust-mexico-winnipeg-1.7042005
-
Вск як у Львові, стрільба в 4 ранку, поліція в 9 ранку)))
-
Треба ще спробувати їх салом намазати...
-
Ну так кава в Тім Хортонс сама себе не вип'є та донатс сам себе не з'їсть 😅. А відчиняється тільки після 7 ранку 🙂
-
Мабуть чекають щоб точно вже були дед
-
Хіба в Вінні не 24/7 Tim Hortons відкритий? Ну і в Брендоні з поліцейських гроши не беремо так само як і з Fire fighters 🤗
-
От якби ще з медсестр не брали😁тоді їм би цени не було! Ну і банкроти вже б були;)
-
Ще з деяких волонтерів не беруть
-
Ніяк тут діла з concealed carry. По-перше, для отримання дозволу на concealed carry треба довести, шо вашому життю якось там постійно існує загроза, і лише вогнепал, що постійно з вами, може вас захистити, а «дзвінок в поліцію» - не може. Як це довести взагалі? Тому може на всю Канаду є… ну я знаю, 4 людини бггг, у яких є такий дозвіл. По-друге, наш любий &**%!%%..!#% Трюдо ж нещодавно заборонив handguns. Всьо, не можна більше пістолетіка купити. І шо тоді conceal-іти? Ружжо не дуже сховаєш під курточкою 😂
-
Нормальний, але вже пора йому іти;)
-
Не буду висловлювати свою думку з приводу Cuckdeau, бо ще не дадуть номінацію
-
Дай йому Бог здоровʼя та дружину багату ))
-
А шо не так с Трюдо ? Нормальний хлопчина
-
Розмір щомісячних виплат Canada Child Benefits (дитячих виплат) залежно від віку дитини та рівня доходу, задекларованого за 2022 рік. 🇨🇦🇺🇦 @UkrainianCanada - Українська Канада
-
Це приклад розрахунку.
-
Тобто, якщо зп більше 50 але менше 150, то це лише 183 на місяць?
-
Ну як заборонив) колись роки назад з друзями отримали restricted/unrestricted gun license- то у нас ще все є :)
-
Так
22 Jan 2023, 08:02
100794/234757
2 minutes ago