Українська Манітоба
-
Хіба в Вінні не 24/7 Tim Hortons відкритий? Ну і в Брендоні з поліцейських гроши не беремо так само як і з Fire fighters 🤗
-
От якби ще з медсестр не брали😁тоді їм би цени не було! Ну і банкроти вже б були;)
-
Ніяк тут діла з concealed carry. По-перше, для отримання дозволу на concealed carry треба довести, шо вашому життю якось там постійно існує загроза, і лише вогнепал, що постійно з вами, може вас захистити, а «дзвінок в поліцію» - не може. Як це довести взагалі? Тому може на всю Канаду є… ну я знаю, 4 людини бггг, у яких є такий дозвіл. По-друге, наш любий &**%!%%..!#% Трюдо ж нещодавно заборонив handguns. Всьо, не можна більше пістолетіка купити. І шо тоді conceal-іти? Ружжо не дуже сховаєш під курточкою 😂
-
Нормальний, але вже пора йому іти;)
-
Не буду висловлювати свою думку з приводу Cuckdeau, бо ще не дадуть номінацію
-
А шо не так с Трюдо ? Нормальний хлопчина
-
Ну як заборонив) колись роки назад з друзями отримали restricted/unrestricted gun license- то у нас ще все є :)
-
Якщо ваша дитина має певні обмеження та ви кваліфікували дитину на виплати Child Disability Benefit, то ви зможете отримувати додаткові виплати залежно від вашого доходу та кількості дітей, квалфікованих на Child Disability Benefit. 🇨🇦🇺🇦 @UkrainianCanada - Українська Канада