Українська Манітоба
-
Дай йому Бог здоровʼя та дружину багату ))
-
А шо не так с Трюдо ? Нормальний хлопчина
-
Розмір щомісячних виплат Canada Child Benefits (дитячих виплат) залежно від віку дитини та рівня доходу, задекларованого за 2022 рік. 🇨🇦🇺🇦 @UkrainianCanada - Українська Канада
-
Це приклад розрахунку.
-
Тобто, якщо зп більше 50 але менше 150, то це лише 183 на місяць?
-
Ну як заборонив) колись роки назад з друзями отримали restricted/unrestricted gun license- то у нас ще все є :)
-
Так
-
На ці виплати модна подаватися ,якщо є резидентом більше ніж 18 місяців .?
-
Якщо ваша дитина має певні обмеження та ви кваліфікували дитину на виплати Child Disability Benefit, то ви зможете отримувати додаткові виплати залежно від вашого доходу та кількості дітей, квалфікованих на Child Disability Benefit. 🇨🇦🇺🇦 @UkrainianCanada - Українська Канада
-
Ще дітей не має ,але на майбутнє треба знати , я бачив на CRA ,що можна подаватись . 👍🏻
-
Я в курсі, у мене в хаті теж «ще є», і не одне 😂 Просто коротше було написати «заборонив», ніж розписувати «тепер не можна transfer titles на handguns, що фактично означає, що новий пістолетів не купити. А в кого вже були - то залишаються. Але коли власник пістолетів-кулеметів помре, то його діти/дружина не отримають пістолет у спадок (на відміну від рушниць), пістолет має бути знищений - що капець як тупо, але слава Трюдо»
-
Oh well. Я думаю на той час будуть інші проблеми при іншій владі)
-
Хто юзає Scotia, тут по кредиткам після проведення платежу одразу включається 21 пільговий період на кожну транзакцію окремо ?
-
В цілому я хз, але мені здається, що фанати зброї мають від різних видів зброї багато фану 🥸
-
А навіщо Вам в такій безпечній країні короткоствольна зброя?
-
Concealed carry + shall issue license. Тільки так. Все що менше — авторитаризм
-
В Канаді володіння зброєю - це взагалі не про самозахист 😂
-
Коли до твого дому вломляться, або на вулиці два-три тіла до тебе пристануть, підеш сейф відкривати і патрончики до магазину впихувати?
-
Звичайно, треба. І сейф, і замки, і амуніцію окремо та під замком також, тощо. Вам не фан, а комусь фан, люди мають різні вподобання.
-
Такий собі небезпечний об'єкт фану як на мене. Треба мати сейф і норм сигналізацію. Щє й вкрасти можуть.
22 Jan 2023, 08:02
100807/231357
15 minutes ago