Українська Манітоба
-
Виглядає краще, ніж певмат, але якщо тільки дома то тільки заняття бігом допоможуть для самозахисту в давнтавні
-
А ну тоді норм. Я думав це як звичайний пневмат - ним по джинсах як ляпас відчувається. Пече сильно, но по факту навіть синяка не поставить. Лише щоб розізлити нападника. А по куртці місцевій то взагалі сміх
-
Ні, є заборона на відправку по пошті для приватних осіб
-
На тир.
-
Короткоствол на полювання?
-
Тир + полювання + just for fun
-
Дайте посилання.😅 Бо я читаю місцеву нормативку, то я і лук на полювання купити не можу.😂
-
Травмати в Україні робляться на ізі, якщо служиш. Гладкий з 21 року будь-кому. Нарізна з 25 також не проблема. Хоч .338 купуй-були б гроші. А нарізна короткоствольна, то ніяк ніззя, лише на службі видадуть. Є ще спортивна, але то інша історія.
-
До мене в телеграм час від часу добавляються чати де можна купити зброю , від глока до світлошумових гранат , наркотики які хочеш ,гриби ,коку . Чисто цікаво стало як відбувається доставка чи передача . Поштою ,на пошті вони взагалі не провіряють що хто відправляє ?) Та зараз друкують на 3-д прінтерах стволи ,то нічого дивного нема . Можна знайти на ізі на чорному ринку .
-
Шукайте byrna але то тільки в дома, як тут підказали, а що за проблема з луками? Тут я бачив з арбалетами їздять полювати
-
Я думаю що таке цілком можливо , оплата точно відбуваєтсья іншим способ ніж передоплата,хоча я не питав.
-
Дуже просто відбувається. Кидаєте гроші і вам нічого не присилають
-
передплату будуть просить будь яку. Це у 99% випадків зеки розводять. Те ж саме, що й колекторські кол-центри. Коли почалась війна, то чого тільки не було. Особливо на окупованих територіях. Послуги з доставки ліків, перетин блок постів і.т.д
-
Наталья, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Та я знаю за сками такі ,знайомі скамили русню і донатили на зсу виручені коштм ,але є такі коллцентри що і по Україні працюють .
-
Azithromycin тут теж часто використовують, треба тільки рецепт від лікаря.
-
Та до нього ж треба дійти
-
Відосік в тему до зброї www.youtube.com/watch?v=ArwPs4X-LRA
-
Волк ін ,без запису .
-
До сімейного ходили чи до волк-ин?
22 Jan 2023, 08:02
100861/231604
about 3 hours ago