Українська Манітоба
-
В лікарні, яку я собі вибрала - теж черг не бачила 👍 Швидкого видужання!
-
У мене новий страх
-
www.cbc.ca/news/canada/manitoba/patient-death-grace-hospital-er-hallway-review-1.7036251
-
А сама біль у тому , що ціни ніколи не «повернуться»
-
33 години. Це треба у Книгу рекордів Гіннеса записати. Я б стільки б не виседів навіть на шкіряному дивані дивлячись улюблений серіал. Мабуть причина смерті - нудьга
-
Так не виходе . Більше заробляєш - все більше коштує . І виходе що з шаленою зп можна собі дозволити аж ціле ніхера
-
Так, єдиний вихід заробляти більше грошей, щоб встигати за ростом цін 💸🧗
-
Тоді треба шукати румейта на зупинці 😅
-
Ви ж мій герой , як би я жив без ваших порад . Дуже дякую вам , зараз моє життя зміниться , заживу як міліонер .
-
Зробіть собі бюджет. Дуже багато канадських мільйонерів проживає на “below their means”. Інколи займає роки що «встати на ноги» і це нормально.
-
А що важко витрати і прибутки порахувати? Чи Канада не позволяє?)😂
-
Давайте ) в мене є дозвіл на поржати)))
-
Я ще можу скинути одне толкове відео, полюбому теж сподобається там про те як відкласти 12мільйонів за рік👌🏼 😁
-
Ці особистості, зараз з нами в одній кімнаті ?
-
Для чого ви переходите на особистості? Дивні у вас думки. Саме ниття
-
Не відкриває 👀 каже не доступне відео
-
vm.tiktok.com/ZM6exwkMp/
-
То не до мене, я чисто гумору в бесіду хотіла додати Ще з дитинства привчалась до фінансової грамотності👌🏼
-
Я думаю із-за мови довго відео тут не пробуде , але , я дякую вам від чистого серця ! Попереду є один місяць , грудень . Так що в цьому році встигну ще один мільйон відкласти 🥹🙏
-
Друзі, відвідайте Різдвяний ярмарок 2 грудня о 12-16 годині дня! Подія відбудеться у приміщенні UNF Club Winnipeg , 935 Main Street.
22 Jan 2023, 08:02
100888/231322
less than a minute ago