Українська Манітоба
-
33 години. Це треба у Книгу рекордів Гіннеса записати. Я б стільки б не виседів навіть на шкіряному дивані дивлячись улюблений серіал. Мабуть причина смерті - нудьга
-
Так не виходе . Більше заробляєш - все більше коштує . І виходе що з шаленою зп можна собі дозволити аж ціле ніхера
-
Так, єдиний вихід заробляти більше грошей, щоб встигати за ростом цін 💸🧗
-
Тоді треба шукати румейта на зупинці 😅
-
Ви ж мій герой , як би я жив без ваших порад . Дуже дякую вам , зараз моє життя зміниться , заживу як міліонер .
-
Зробіть собі бюджет. Дуже багато канадських мільйонерів проживає на “below their means”. Інколи займає роки що «встати на ноги» і це нормально.
-
А що важко витрати і прибутки порахувати? Чи Канада не позволяє?)😂
-
Давайте ) в мене є дозвіл на поржати)))
-
Я ще можу скинути одне толкове відео, полюбому теж сподобається там про те як відкласти 12мільйонів за рік👌🏼 😁
-
Ці особистості, зараз з нами в одній кімнаті ?
-
Для чого ви переходите на особистості? Дивні у вас думки. Саме ниття
-
Не відкриває 👀 каже не доступне відео
-
vm.tiktok.com/ZM6exwkMp/
-
То не до мене, я чисто гумору в бесіду хотіла додати Ще з дитинства привчалась до фінансової грамотності👌🏼
-
Я думаю із-за мови довго відео тут не пробуде , але , я дякую вам від чистого серця ! Попереду є один місяць , грудень . Так що в цьому році встигну ще один мільйон відкласти 🥹🙏
-
Друзі, відвідайте Різдвяний ярмарок 2 грудня о 12-16 годині дня! Подія відбудеться у приміщенні UNF Club Winnipeg , 935 Main Street.
-
Ми поговорили з організаторами ярмарку в цю суботу 2 грудня у UNF Center, 935 Main Street (час з 12 до 16)та вирішили зробити ось що: 1. Ярмарок буде не тільки продуктовим, а також і сувенірним. Тобто, будь який товар, який ви робите своїми руками і який ДОЗВОЛЕНО продавати на ярмарках за законом Манітоби - дозволяється. 2. Вартість участі у ярмарку для вендорів (тих, хто продає), складатиме $20 + приз на розігравку. Ті дівчата (в тому числі і я) - хто заплатив вже $55 за участь -$55 будуть повернені. 3. Для участі в ярмарку Ви маєте заповнити оцю форму: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeT3P1geMgdgUlSs2_-hZsyi2yO1wgWT5RrD-yaTeb2LuA6Kg/viewform?usp=pp_url 5. Прибуток від розігравки буде переведений на ЗСУ. 6. Ця подія буде СУСПІЛЬНИМ ПРОЕКТОМ лідерів громади Вінніпегу та Ukrainian moms in Winnipeg. 7. Після події Вашій увазі буде представлено кошторис - онлайн, з фінансовим результатом ярмарку. Якщо є питання - питайте під цим дописом. Щоб забезпечити повноцінну рекламу, я спробую зконтактувати з радіо та телебаченням, а також рекламувати цю подію у Winnipeg for free events та kijiji. Тож - запрошую Вас прийняти участь у цьому ярмарку, як власників маленького бізнесу - чи як покупців. Ярмарок НЕ тільки для нових вендорів, але й для усіх наявних бізнесів у громаді! Також дуже прошу усіх, хто прочитає цей допис- розповісти про нього 10 своїм друзям. Допоможіть ввімкнути «сарафанне радіо», а не покладатись тільки на Фейсбук, який не є гарним рекламним ресурсом!
-
Я почекаю на пана Greg, попрошу його виписати мені ще дозвіл на нити .
-
Перестанете нити 😂
-
Цікаво, MPI покриває такі випадки?)
22 Jan 2023, 08:02
100892/230097
39 minutes ago